Dobrze rozumiesz
Czy ja kogos tu wysmialem? Zacytuj. natomiast Ty "zje* pogotowe UK za brak wiedzy o hdi, on Ciebie wysmial zebys sam to czytal, ect ect. Ja ripostuje na kazda wypowiedz z ktora nie moge sie zgodzic. Jesli kogos obrazam zastraszam to ja chce na to jakis dowod, czy cos w tym temacie. Odnosnie opla wskazowki byly jasne, wieszkosc uzytkownikow wg mojej opini slusznie poradzila Jamesowi.
Dejnekomirek sam sobie odpowiedziales, pewnosc siebie przeszkadza. Ja pewny siebie nie jestem zbytnio, ale nie kloce sie z faktami ktore pisze sam producent samochodu, z faktami ktore mozna wyczytac w internecie poparte wiarygodnym nazywskiem nazwiskiem czy badaniami prowadzonymi na uczelniach/instytucjach. Jak to skonfrontowac z argumentem "bo ja tak robie".
Nie obrazam i nie zastraszam, lubie natomiast jak ktos dokladnie czyta wypowiedzi bo czesto o taki drobiazg rodza sie takie dyskusje.
Dejnekomirek, poczytaj sobie dokladnie to co ja do Ciebie napisalem, w zadnym slowie nie kwestionuje Twojej wiedzy jako mechanika, niemniej nieprezycyjne sformulowane posty jak ten o pompach wstepnych staram sie prostowac. Moze to wynikac z tego ze post pisany na kolanie z biegu ale zarzucic mi tego ze ja kogos zastraszam nie mozesz.
Gra nie warta swieczki, to chyba po prostu spor o drobiazgi ktory niepotrzebnie sie ciagnie.
Czy ja kogos tu wysmialem? Zacytuj. natomiast Ty "zje* pogotowe UK za brak wiedzy o hdi, on Ciebie wysmial zebys sam to czytal, ect ect. Ja ripostuje na kazda wypowiedz z ktora nie moge sie zgodzic. Jesli kogos obrazam zastraszam to ja chce na to jakis dowod, czy cos w tym temacie. Odnosnie opla wskazowki byly jasne, wieszkosc uzytkownikow wg mojej opini slusznie poradzila Jamesowi. Dejnekomirek sam sobie odpowiedziales, pewnosc siebie przeszkadza. Ja pewny siebie nie jestem zbytnio, ale nie kloce sie z faktami ktore pisze sam producent samochodu, z faktami ktore mozna wyczytac w internecie poparte wiarygodnym nazywskiem nazwiskiem czy badaniami prowadzonymi na uczelniach/instytucjach. Jak to skonfrontowac z argumentem "bo ja tak robie".
Nie obrazam i nie zastraszam, lubie natomiast jak ktos dokladnie czyta wypowiedzi bo czesto o taki drobiazg rodza sie takie dyskusje.
Dejnekomirek, poczytaj sobie dokladnie to co ja do Ciebie napisalem, w zadnym slowie nie kwestionuje Twojej wiedzy jako mechanika, niemniej nieprezycyjne sformulowane posty jak ten o pompach wstepnych staram sie prostowac. Moze to wynikac z tego ze post pisany na kolanie z biegu ale zarzucic mi tego ze ja kogos zastraszam nie mozesz.
Mimo wszystko gratuluję Wam obu merytorycznej polemiki.
Gra nie warta swieczki, to chyba po prostu spor o drobiazgi ktory niepotrzebnie sie ciagnie.