norbi666994
SuperMechanior
- Punktów
- 34
co masz na myśli za blokady? i prase?
witam .mam takie wrażenie że ciężej pali dłużej kręci.ale mam padniętą jedną świece.Cięzej pali na zimnym?
ciekawe ale nie zauważyłem braku oleju.Sprawdz filtr paliwa jak jest czarny wtryski do wyczyszczenia myjką ultradzwiękową i do wymiany uszczelnienia wtrysków pociąga sobie olei przez nie .

witam .myslę ze jedna swieca nie robi takiego szumu,ale zobaczę .w piątek daje auto do mechanika ,ciekawy jestem co on powie.Kolego wymien najpierw ta uszkodzona swiece, rano zapalasz kopci i nierowno chodzi jak myslisz ?![]()
witam .myslę ze jedna swieca nie robi takiego szumu,ale zobaczę .w piątek daje auto do mechanika ,ciekawy jestem co on powie.
witam .koledzy autko jest po wstępnej naprawie-czyli wymienione uszczelniacze wtrysków ,wymienione świece zarowe i powiem że troszkę mniej kopci może powiem tak że krócej.mechanior wszystko posprawdzał i powiedział że trzeba zrobić pierwsze te rzeczy czyli (świece i uszczelniacze)teraz mam obserwowac czy nie przybywa oleju na bagnecie bo mogą lać wtryski,ale czy to to sam już nie wiem w teki sposób to można wymieniać cały układ paliwowy metodą prób i błedów,a kasa?oby to nie była pompa wtryskowa . jeszcze jedna myśl mi przychodzi moze to wina wyciętego kata mam założoną strumienicę.witam .myslę ze jedna swieca nie robi takiego szumu,ale zobaczę .w piątek daje auto do mechanika ,ciekawy jestem co on powie.
witam .powiedz na czym polega to czyszczenie jak to się robi i na czym polega regulacja.Wtryski regulacja,czyszczenie.
witam.przelewy nowe.A przelewy sprawdzone? Bo lubią pękać.