.http://workshop-manuals.com/mercede...tion/service_and_repair/procedures/page_6643/Poszukuje jakis manual do rozrzadu i oglonie silnika e500 w211. Cos tam znajdziesz?
Witam! mam mercedes A KLASE 2005 rok diesel A 200 z automatyczną skrzynia biegów. Po diagnostyce na komputerze wychodzą mi następujące błędy: PO722,PO793,PO896,Po2722. Czy spotkal sie Pan z tego typu błędami czy to coś poważnego? JAkie sa koszta naprawy i czy opłaca się to robic ?
Witam! mam mercedes A KLASE 2005 rok diesel A 200 z automatyczną skrzynia biegów. Po diagnostyce na komputerze wychodzą mi następujące błędy: PO722,PO793,PO896,Po2722. Czy spotkal sie Pan z tego typu błędami czy to coś poważnego? JAkie sa koszta naprawy i czy opłaca się to robic ?
) Natomiast B1010 to spadek napiecia modułu sterowania i tutaj bym zaczął szukac, bo moze po prostu bateria nie domaga, a mercedesy z tamtych lat sa na to wyczulone. Tak juz poza tym to tez nie wiem czy te błędy sa aktywne czy tylko w pamieci, moze czesc tak, a czesc nie. Najlepiej byłoby podpiac to pod SD i wtedy zrobic odczyt i sie wyjasni co i jak.2 pierwsze dotycza elektrozaworków od ogrzewania (prawy i lewy), nastepny to siłownik klapy dyszy odmrazania(chyba prawy). P1912 to moduł wybieraka skrzyni biegów(jesli jest aktywny moze Ci czasami blokowac w pozycji P lub moga sie dziac inne ciekawostki) Natomiast B1010 to spadek napiecia modułu sterowania i tutaj bym zaczął szukac, bo moze po prostu bateria nie domaga, a mercedesy z tamtych lat sa na to wyczulone. Tak juz poza tym to tez nie wiem czy te błędy sa aktywne czy tylko w pamieci, moze czesc tak, a czesc nie. Najlepiej byłoby podpiac to pod SD i wtedy zrobic odczyt i sie wyjasni co i jak.
Masz coś do mercedesa citaro o530 ?Jeśli komuś coś potrzeba pisać pozdrawiam![]()
2 pierwsze dotycza elektrozaworków od ogrzewania (prawy i lewy), nastepny to siłownik klapy dyszy odmrazania(chyba prawy). P1912 to moduł wybieraka skrzyni biegów(jesli jest aktywny moze Ci czasami blokowac w pozycji P lub moga sie dziac inne ciekawostki) Natomiast B1010 to spadek napiecia modułu sterowania i tutaj bym zaczął szukac, bo moze po prostu bateria nie domaga, a mercedesy z tamtych lat sa na to wyczulone. Tak juz poza tym to tez nie wiem czy te błędy sa aktywne czy tylko w pamieci, moze czesc tak, a czesc nie. Najlepiej byłoby podpiac to pod SD i wtedy zrobic odczyt i sie wyjasni co i jak.