Dalej może pełnić swoją zaszczytną funkcję...A co powiecie o nigdy nie używanej 7 letniej oponie z zapasu ?

Dalej może pełnić swoją zaszczytną funkcję...A co powiecie o nigdy nie używanej 7 letniej oponie z zapasu ?

Generalnie zasada jest taka i dziwię się , że nie znają jaj wszyscy kierowcy: NA TYŁ ZAKŁADAMY LEPSZE OPONY , GDYŻ TO TYŁ ODPOWIADA ZA PROWADZENIE SIĘ SAMOCHODU W KAŻDYCH WARUNKACH...Pozdrawiamklops
Święta prawdaGeneralnie zasada jest taka i dziwię się , że nie znają jaj wszyscy kierowcy: NA TYŁ ZAKŁADAMY LEPSZE OPONY , GDYŻ TO TYŁ ODPOWIADA ZA PROWADZENIE SIĘ SAMOCHODU W KAŻDYCH WARUNKACH...Pozdrawiam
sam się o tym przekonałem rok temu i teraz mam z tyłu 4 letnie blizzaki a z przodu ... szkoda gadać 
Rzeczywiście kiedy mamy auta na tył i przód napęd .Ciekawa teza , zwłaszcza w dryfcie
No to wtedy fajnie się dryftuje ...Rzeczywiście kiedy mamy auta na tył i przód napęd .
"tanio, tanio, najtaniej" miało być...napomknąłem o istnieniu takich opon, później chciałem sie wycofać z tego pomysłu, ale juz sie nie dało..."zamawiamy!"...myślę no dobra, auto lata po mieście, styl jazdy emerycki i jak na zimówki to powinno starczyć, ważne że bieżnik będzie w odróżnieniu od alternatywnych używek...3szt poszły gładko, ostatnia mimo prostej felgi do wyważenia potrzebowała nabicia cieżarków na połowe felgi ...chyba ze 150g

Zdecydowanie lepiej latem oglądać laski na plaży. Flaki wtedy też stają...Nie chcę ich latem na autostradzie zagrzać przy upale . wystarczająco dużo takich aut w życiu przy blacharce od środka oglądałem i sprzątałem . Flaki stają w gardle .

Chyba aut z Belgii nie widziałeś...Nie chcę ich latem na autostradzie zagrzać przy upale . wystarczająco dużo takich aut w życiu przy blacharce od środka oglądałem i sprzątałem . Flaki stają w gardle .
Teraz to myślę co pierwsze - serce , czy,,,,,,,,, ?Flaki wtedy też stają.
Nie ale te z okolic Nancy starczyły .Chyba aut z Belgii nie widziałeś

Wątpię ,że mnie jeszcze coś zaskoczy .Daje dużo do myślenia...

Czaisz? 

Teraz to myślę co pierwsze - serce , czy,,,,,,,,, ?
a bardzo wcześnie zaczynałem .
Na pewno o samochodach rozmawiacie?A ja późno zacząłem bo legalnie w wieku 18 lat