Dodam może tyle,że są to półosie z e46 320d m47n gdzie z nie można dokupić przegubu zewnętrznego ani wewnętrznego tylko całe półosie,ale zewnętrzny da się rozberać poprzez nacięcie obudowy przecinakiem i podważanie w koło śrubokrętem a przy montażu hylomar+ zaklepanie w koło bo fabrycznie są ściskane czy jak tam
Pytanie takie bo półosie w bmw mają w większości luz na Wieloklinie.Tzn na wieloklin wchodzi taki pierścień który ma rowki i jak są wytarte frezy w pierścieniu lub na ośce to potem pierścień stuka bo nie wchodzi już ciasno i lata.. to raz tego można się pozbyć kupując drugą półoś i z niej przełożyć sobie pierścień bo wtedy jest szansa,że z tamtej będzie mniej wyrobiony i spasuje (tak mi się udało jedną półoś złożyć) pierścienie na dębowo stoją i ciasno sobie wchodziły ale w przypadku tego co na filmie pokazuje to tak jest nas trzech przegubach..
czyli w położeniu między wsuniętym a wysuniętym słychać to co na filmie i nie wiem czy tak ma być.Sprawdzałem 3 przeguby.Jeden mam mój który ma zbity gwint drugi z allegro i trzeci mój z lewej półosi i kazdy tak sobie chodzi.Nie chodzi to wieloklin.

czy tak ma być czy przegub do wyrzucenia skoro na trzech jest tak samo