POWIEM CI TAK - ROZEBRAŁEM 1.9TDI cały i złożyłem - auto mam 6 lat - ale z elektryką mam tyle co Papierz z dupcz..niem

Usterka stulecia

dokładnie - masakra w życiu nie wiedziałem że te światła pala się naraz ! Moja wina

ale dobrze że masy nie szukałem

bo usterka by nam się rozrosła
Napiwek dla ciebie w każdej chwili - dzięki za pomoc
Mam jeszcze problem z drzwiami kierowcy i centralnym zamkiem ale strach pytać

Nie komunikował się z modułem komfortu ( zamykał drzwi ale nie zbroił zamek alarmu albo nie było czasem brzęczenia dzwonka jak światła zapalone, nie świeciła lampka dolnych drzwi ) - kupiłem nowy ale zamiennik CHIŃSKI z allegro za 55 zł. Wszystko wróciło do normy aż po około 6 miesiącach w zimę na mocnym mrozie nie umyłem auta !! Zamarzło w zamku coś aż tak że drzwi po zamknięciu dalej świeciły lampka na dole że są otwarte. Co dalej idzie auto nie widziało zamkniętych drzwi i nie dało się z pilota ich zamknąć ( oczywiście wszystkie zamykało za wyjątkiem kierowcy ). Z kluczyka jedynie po zamknięciu wszystkich z pilota. Jak odmarzł wszystko wróciło do normy aż do powiedzmy tydzień temu. Wszystko działa ale nie brzęczy dzwonek jak światła zapalone a drzwi otwarte oraz nie świeci lampka dola - centralny zamek działa poprawnie. Nie uruchamia również oświetlenia wnętrza. Od jakiegoś czasu myślę czy moduł komfortu jest ok ale wszystko inne działa poprawnie ( no może czasem szyby szaleją ale to niby coś na prowadnicach ). CZY ZAMEK CHIŃSKI TAK Słabo TRZYMA ? Co wy na to

?
Tak pobocznie