• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Passat b5 fl 2001 r 2,0 (b+g) ?

Strawek

SuperMechanior
Punktów
30
Miasto
Wałcz
Popatrz na ilość wyświetleń, taki Passat czyli jedno z najpopularniejszych aut poszedłby już dawno, poza tym wydaje mi się że mimo wszystko Passat B5 FL to raczej nie ten budżet, poniżej 9-10 tys zł to ryzyko, w tej kasie raczej przedlift dla własnego bezpieczeństwa.

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Popatrz na ilość wyświetleń, taki Passat czyli jedno z najpopularniejszych aut poszedłby już dawno, poza tym wydaje mi się że mimo wszystko Passat B5 FL to raczej nie ten budżet, poniżej 9-10 tys zł to ryzyko, w tej kasie raczej przedlift dla własnego bezpieczeństwa.
no ale wiesz, te 250`` felgi naprawdę kuszą. :) w takim wypadku, nie wszystkie informacje przekazywane z oczu do mózgu, ten ostatni odpowiednio interpretuje.

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Zapytaj się sprzedającego ile oleju mu pali na 1000 km, i teraz :

A) nie pali nic, od wymiany do wymiany nie dolewam - kłamie jak z nut.
B) od wymiany do wymiany 0.5 litra - co ile wymienia olej ? Jeżeli powie, że co 10 tys. km - kłamie jak z nut.
C) 0.5 l na 1000 km - to już jest sensowna odpowiedź.

Mateusz87

Początkujący
Punktów
0
Dzięki Wam za wszystkie odpowiedzi :)

Przekonaliście mnie jednak sobie odpuszczę ,ale z ciekawości zadzwonię jutro do niego i zapytam o szczegóły i o ten olej co kolega wyżej napisał.

Pozdro :)

bobsley6

SuperMechanior
Punktów
34
Miasto
Wrocław
W tym silniku olej wlewa sie z przodu auta a od razu wylewa z tyłu przez wydech ..... cena smiesznie niska ...... ja za swojego passata z 1999 roku jakbym miał dostac tyle to bym nie sprzedał ......

Do góry Bottom