• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Peugeot 207. 1,4 hdi Brak komunikacji z sterownikiem silnika

Misiakowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
227
Miasto
Gdansk
Witam Peugeot 207 1,4 hdi brak komunikacji z sterownikiem silnika auto nie kręci rozrusznikiem nie można się połączyć z komputerem z sterownikiem silnika przy zapłonie nie zapala się lampka check engine i jeszcze jakies brakuje łączy się z Abs i tam błędy komunikacji narazie bezpieczniki sprawdzone masy poczyszczone kable wyglądają na cale

Misiakowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
227
Miasto
Gdansk
wlasnie nie mam takiego bsm czy da rade t jakos na krotko albo odejdzie od 1,6 hdi ? czy musza byc dokladnie te same nr.?

Ostatnia edycja:

nickel

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
677
Miasto
WLKP
Nie muszą byc nr.te same.Ja mam ich troche na kupce i podstawiam i patrze co sie dzieje.

Misiakowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
227
Miasto
Gdansk
No to szukam bsm drugiego na podstawke dziwne trochę z tym samochodem bo rano ktoś jechał nim do pracy a po poludniu juz nie odpalił aku naładowane samochód w trybie eco mode na wyswietlaczu.

Ostatnia edycja:

nickel

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
677
Miasto
WLKP
W PSA to nie ma nic nigdy dziwnego.Wszystko moze cie zaskoczyc.Ze wszystkich marek to chyba tego najwiecej robie i chwała konstruktorom PSA bo jest robota.

Do góry Bottom