mar.wo
Zweryfikowany Mechanik
Chyba, że kupisz coś "okazyjnie ".
Przy twoim rocznym przebiegu to diesel się będzie męczył, będziesz tylko inwestować w naprawy.Zalytalam sie o symbol silnika. Bo to chyba od tego zalezy?W tym roczniku już raczej będzie dwumas.

no toś się popisałToyoty nie polecam ze względu na korozję, te auta gniją już na taśmie. HDI90KM nie ma dwumasy, DPFa ani geometrii. To fajny , cichy i ekonomiczny diesel. Polecam

Vinie sprawdzalam ale nie bylo informacji o typie silnika co wiecej na GOVie wyswietlilo ze jest 1.6 ale benzynaNajlepiej to sprawdzić po vinie ale widzę że jest dostępny dwumas do tego silnika o tej mocy. Dwumasem raczej bym się nie przejmował bo chociaż koszt wymiany spory to raz wymienisz i masz praktycznie spokój do sprzedaży pojazdu przy przebiegu który podałaś. Kwestia tego czy diesel Ci potrzebny bo jak same dojazdy do pracy, że silnik nie zdąży się nagrzać to szkoda kupować.
. Z tym Fap-em tylko jest zagadka bo podobno oba silniki moga go miec. Jeszcze mam pytanko: czy przed zakupem pojechac do aso czy do jakiegos mechanika? I w jaki sposob beda mogli mi pomoc w zakupie? Beda podczas takiego przegladu mogli okreslic kondycje poszczegolnych czesci- co w najblizszym czasie trzeba bedzie zrobic? Jak mam to interpretowac?Panowie... Wybaczcie... Ale chyba nie wiecie co to 1.6HDI 90km... Co wy w warsztatach robicie? Na drutach? Czy bulbulatory naprawiacie?
Konia wstawić czy jak?