• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Peugeot 307 nie odpala

AZAWADA

Początkujący
Punktów
0
Dzisiaj rano moj peugeot 307 nie odpala. Rozrusznik kreci, tylna wycieraczka działa mimo ze jest wyłączona a na wyświetlaczu mam komunikat Automatic wiping active. Możliwe ze zostawilem na noc wycieraczki włączone przed wyciągnięciem kluczyka ze stacyjki nie wiem czy to ma znaczenie. Samochód był serwisowany na Ukrainie jakis czas temu i działał bez zarzutu przez około 3 miesiące

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Fiu, fiu to nieźle... pytam, bo sam trochę się bawię w animacje postaci 3D... nawet ostatnio zrobiłem taką animację 3D w formie Gifa...:)

W Płocku to ja nigdy nie byłem...:)
Wpisz sobie w googla Robert Kalinowski i wikipedia :) Pierwsza Perełka w biznesie

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075

AZAWADA

Początkujący
Punktów
0
Znakomita, realistyczna ale nóżka sie troche ślizga przydałoby sie sprawdzić krzywą Z na translacji w IK ;)

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
A jak ktoś ci się przedstawi jako Arnold Schwarzenegger, to też się tak jarasz ?:)

Oto on: Wyświetl załącznik 35185

No i co myślisz ?
Trochę jakość słaba- nie stać mnie na dobry sprzęt...
Woodoo jeszcze jego głos telefonicznie rozpoznaje i jego dane z przelewu wraz z adresem się zgadza. A złapał mnie na Facebooku więc raczej real . Nie ważne :/

Do góry Bottom