• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

peugeot 308 1,6 hdi brak paliwa na wtryskach

samspec13

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
646
Miasto
europolonia
Tak Landka ciężko przeczytać specyficzne auto. Też myślałem żeby podjechać n na serwis żeby sprawdzić co tam mu się świeci - i tak zrobię jak bd coś wiedział w tej sprawie to odezwę się.
Co do perza spróbuj trick z immo . Mnie 4 na klapło ostatnio i w benzynie.

Arkom

SuperMechanior
Punktów
0
Kolego samspec13 mógłbyś wyjaśnić co masz na myśli bo zbytnio nie rozumiem twojego posta.

samspec13

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
646
Miasto
europolonia
Kolego samspec13 mógłbyś wyjaśnić co masz na myśli bo zbytnio nie rozumiem twojego posta.
Na stronie pierwszej pisałem w skrzynce bezpieczników jest pośrodku jeden inny niż wszystkie bezpieczniki , to immo , poznasz bo jest z blaszką . wyjmij na pół godziny , to immo wróci do ustawień fabrycznych .

Arkom

SuperMechanior
Punktów
0
I mówisz tu o Land Roverze mam rozumieć tylko zapytam się co to da?

Arkom

SuperMechanior
Punktów
0
Pokręciłeś auta kolego moja wina bo wtrąciłem w tym temacie swój wątek w Peugeocie brak paliwa na wtryskach. A już tak na marginesie to na czym polega ten myk z immo w peugocie?

samspec13

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
646
Miasto
europolonia
Pokręciłeś auta kolego moja wina bo wtrąciłem w tym temacie swój wątek w Peugeocie brak paliwa na wtryskach. A już tak na marginesie to na czym polega ten myk z immo w peugocie?
Cho.... wie dlaczego czasami immo dostaje pier.......dziocha i blokuje , wyjęcie tego bezpiecznika powoduje pi mal 30 min reset
bez podłączenia kompa czy czegokolwiek i auto pali jak nowo narodzone . Kiedyś dawno wyjąłem ten bezpiecznik do sprawdzenia ,
ale zająłem się innym klientem , po dłuższym czasie włożyłem bezpiecznik a gościu bez pytania przekręcił zapłon i odpalił . Przez
przypadek ale potem robiłem to wiele razy , choć nie zawsze pomaga , ale wiem gdzie nie muszę szukać .

Do góry Bottom