toomii76
toomi
Dziękuję kolego bardzo. Masz jakieś zdjęcie?
Jakiej whisky?
Jakiej whisky?

sealey koło 3 tyś w IC ale to było na umowe to wiesz jak liczą sobie . Farys mysle ze podobna cena , tam przy niej na ziemi masz blok z 3.0 tdi wchodzi do niej ale zeby go wypiaskować to troche nie wygodnie . Nie pamietam ile to litrów ale ja duzych elementów nie piaskuje
wiec tak sprawdziłem farys 400 l i do bloków troche mordęga. Co do odciągów to najlepiej coś takiego. Odkurzacz to bym zaje*ał po jednym dniu
Myślałem nad takim wyciągiem trocin, ale worki przepuszczają drobny pył i wszystko wokół jest zapylone.wiec tak sprawdziłem farys 400 l i do bloków troche mordęga. Co do odciągów to najlepiej coś takiego. Odkurzacz to bym zaje*ał po jednym dniu![]()
Odkurzacz, jak pisałem, z membraną, co 10 sek. automatycznie czyści filtr. Kolega ( murarz- gipsiarz- akrobata) polecił odkurzacz karcher NT 40/1 Tact Te L . Wciąga pył po szlifowaniu gładzi gipsowych . Na warsztacie wciągam wodę, kurz z posadzki, podłączam pod piaskarkę, nawet wysysałem wodę z kibla 
Polecam Koledze obejrzeć bardzo fajny film z budowy piaskarki. Można podpatrzeć wiele ciekawych rzeczyPanowie czy oplaca sie zrobic samemu taka kabine do piaskarki? Jaka tam idzie szyba? Rekawice np sa bezszczelnie tanie do nich. Za co tam sie placi np 2kola? Blacha jedynka moglaby podołać chyba?