• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Picoscope

karwa raz dwa trzy

SuperMechanior
Punktów
39
Miasto
wies kolo miasta
Panowie wasz ulubiony komentator ma nowe pytanie hehe. Kto robi na tym i jaki typ i jaki stopien zadowolenia ma z tego. Bo chce go dokupic do swojej kolekcji

dimitriew

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
615
Miasto
Radom
A zrobiłeś ten generator PWM?
Bo jak coś to podsyłam ci gotowy do kolekcji.
Ten model jest prosty w obsłudze i życie ci może uratować jak sie klijent mocno zdenerwuje...
paralizator-elektryczny-power-max-luk-elektryczny-500-000v.jpg

A poniżej instrukcja jak zapoznać sie z działaniem takiego cudeńka. W swięta zjedzie sie rodzina wiec potestujecie.

Ostatnia edycja:

SEBA XX

SuperMechanior
Punktów
86
Miasto
Puławy
Pico dobry sprzęt ale zdecydowanie za drogi dla szopopartaczów.

karwa raz dwa trzy

SuperMechanior
Punktów
39
Miasto
wies kolo miasta
Uzywam sprzetu fluke to pico w podobnych cenach. Potrzebuje oscyloskopu co dobrze szpilki pokazuje. Na sprzet mi starcza. Seba masz pico?

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1395
picoscope w warszatcie,chyba jestescie z kosmosu.Wyłozyc kase na sprzet sprzetem/robic jak gość i nie zadawać dziwnych pytań.Takie inwestycje zwracaja sie blyskawicznie jak jest konkretny grat w rekach do roboty.

licho

Nowy
Punktów
0
Miasto
Lublin
Posiadam picoscope 4 kanałowego. Sprzęt i oprogramowanie automotive rewelacja. Cena spora ale jest jej wart.

ARMOT

Początkujący
Punktów
7
Mam Pico 4425. To najlepszy oscyloskop i oprogramowanie do automotive. Mobilność, możliwość długiego zapisu i przeglądania przebiegów są nieocenione. Zdecydowanie wart każdych pieniędzy dla osób które potrafią go w pełni wykorzystać. POLECAM

Do góry Bottom