• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Pierwsze auto ? Propozycje.

autospec

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kraków
Ciekawy jest ten Fiat Freemont kawał auta i całkiem przyjemnie się jeździ, miałem okazję pojeżdzić benzyną v6

pawel_332

SuperMechanior
Punktów
0
Jak na pierwsze auto to wybrałbym coś mniejszego bo prędzej czy później, ale raczej prędzej będzie cię kusić coraz szybciej jeździć. Jeszcze zbliża się zima to tym bardziej.

Bracks_pl

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Najpierw przeanalizuj koszty utrzymania samochodu, bo kupić to nie sztuka, sztuką jest go utrzymać. Akurat w przypadku Audi A6 2.0 TDI to koszty samego zawieszenia już robią różnicę, sam sprawdź ile kosztuje wielowahacz. druga kwestia to budżet jaki posiadasz na zakup auta, o tym także nic nie wspominasz.

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
Najpierw przeanalizuj koszty utrzymania samochodu, bo kupić to nie sztuka, sztuką jest go utrzymać. Akurat w przypadku Audi A6 2.0 TDI to koszty samego zawieszenia już robią różnicę, sam sprawdź ile kosztuje wielowahacz. druga kwestia to budżet jaki posiadasz na zakup auta, o tym także nic nie wspominasz.
A jeszcze z pneumatyką... Daj Pan spokój :D

Mattii

SuperMechanior
Punktów
213
Miasto
Maszewo
Fakt, ostatnio się dowiedziałem ile kosztuje amor do a8 d3 :eek:

Bartek33

Początkujący
Punktów
0