• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

pobudka, albo raczej ostatni dzwonek.

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Od 2 lat są same przypadki.
Ale i są dobre wiadomości. Mamy nową loterie, tym razem nie można wygrać hulajnogi ale coś znacznie cenniejszego, czego i tak prawdopodobnie zabraknie.
received_606794157594742.jpeg

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
To samo na tej stronie z Twojego podpisu, masa głupot, ale głupcy wierzą w to w co chcą wierzyć.

Toomi szuka na siłe sensacji gdzie jej nie ma

Dokładnie, jest nadzieja, że Arni też wyłączy swój mózg i będzie dawał sobie robić pranie tymi samymi filmikami co Tomi.

Arni spokojnie ona ma juz tak zryty sagan, ze to co napiszą to bierze to do siebie, niech zyję w swoim świecie

Codziennie upadają firmy które oparły się na nietrafionym pomyśle, nie ma w tym żadnego spisku.

Ostatnia edycja:

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Otóż Francuzi siedzieli w Wietnamie mniej więcej od połowy XIX wieku ( kolonia ).Do dziś pozostało po nich wino, kawa i bagietki.:)
Ten Wietnam był im potrzebny jak Ukraina Rosji... Tylko nie potrzebny rozlew krwi młodych ludzi i wykluczenie Muhammada Ali na trzy i pół roku

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Pytacie się dlaczego dzieje się to co się dzieje:) co jest ukrywane? Koniec jest bliski, zacznijcie się modlić

nanab

SuperMechanior
Punktów
479
Miasto
Bydgoszcz
Broń ciężej zarejestrować? Z jakiego źródła taka informacja?
Obowiązkowe szczepienia? Ja nie jestem zaszczepiony i jakoś policja mnie nie ściga. Zarejestrować się w przychodni to straszne, nie ludzkie, powinno być normalnie że wchodzisz i tłuczesz się z innymi żeby ustalić kto teraz jest pierwszy we kolejce xd Tak samo zapinanie pasów, jak ktoś chce się zabić to powinien mieć prawo, tak samo jak chce zabić kogoś innego, jak ktoś nie pozwala mordować to jest ograniczanie wolności xd

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
581
Broń ciężej zarejestrować? Z jakiego źródła taka informacja?
Obowiązkowe szczepienia? Ja nie jestem zaszczepiony i jakoś policja mnie nie ściga. Zarejestrować się w przychodni to straszne, nie ludzkie, powinno być normalnie że wchodzisz i tłuczesz się z innymi żeby ustalić kto teraz jest pierwszy we kolejce xd Tak samo zapinanie pasów, jak ktoś chce się zabić to powinien mieć prawo, tak samo jak chce zabić kogoś innego, jak ktoś nie pozwala mordować to jest ograniczanie wolności xd
Ja tez nie jestem szczepiony i mam wywalone na pseudo covida, a ten toomi to chyba ma za duzo czasu jak szuka jakiś nowinek a na dodatek jest atencjuszem.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Akurat szczepienia były i są dobrowolne, tylko ludzie w TV znaleźli sposób żeby "zachęcić" oglądających do szczepień:D jeśli chodzi o pasy bezpieczeństwa to się dziwię że jest nakaz ich stosowania, przecież jasne jest że w razie kolizji poduszka powietrzna zabije debila który ich nie zapiął:D selekcja naturalna, w przychodni nie trzeba się rejestrować, ja się "leczę" u kilku specjalistów i terminy mam ustalone na rok na przód i bardzo mnie to cieszy że nie muszę tych łapiduchów oglądać częściej, tabletki na receptę zamawiam telefonicznie czy ich potrzebuję czy nie;) najważniejsze że dobrze się czuję, co by tu jeszcze... Numer telefonu zarejestrowany, no tak jest rejestrowany no i co z tego? Gdybym planował jakiś niecny postępek to i tak takich czynności nie omawia się przy użyciu urządzeń elektrycznych, piwko w parku zazwyczaj piją żule zaczepiający przy okazji kogo się da, pety też rzucają gdzie popadnie

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
581
Akurat szczepienia były i są dobrowolne, tylko ludzie w TV znaleźli sposób żeby "zachęcić" oglądających do szczepień:D jeśli chodzi o pasy bezpieczeństwa to się dziwię że jest nakaz ich stosowania, przecież jasne jest że w razie kolizji poduszka powietrzna zabije debila który ich nie zapiął:D selekcja naturalna, w przychodni nie trzeba się rejestrować, ja się "leczę" u kilku specjalistów i terminy mam ustalone na rok na przód i bardzo mnie to cieszy że nie muszę tych łapiduchów oglądać częściej, tabletki na receptę zamawiam telefonicznie czy ich potrzebuję czy nie;) najważniejsze że dobrze się czuję, co by tu jeszcze... Numer telefonu zarejestrowany, no tak jest rejestrowany no i co z tego? Gdybym planował jakiś niecny postępek to i tak takich czynności nie omawia się przy użyciu urządzeń elektrycznych, piwko w parku zazwyczaj piją żule zaczepiający przy okazji kogo się da, pety też rzucają gdzie popadnie
Ja z tym mam lepiej, że jestem dawcą i mus nie mus specjalistę musza mi znaleźć w ciągu 7 dni, wchodzę bez kolejek do lekarzy i aptek, więc nie mam z tym problemu, większość leków i witamin mam za darmo, a że nie choruję prawie w ogóle a u lekarza byłem z 3 lata temu to wiesz:D Arni ten toomi zawsze się do czegoś przyp...doli jak te berety co chodzą w niedzielę do kościoła 4 x dziennie :D

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Obowiązkowe szczepienia? Ja nie jestem zaszczepiony i jakoś policja mnie nie ściga.
Akurat szczepienia były i są dobrowolne

Arni ten toomi zawsze się do czegoś przyp...doli jak te berety co chodzą w niedzielę do kościoła 4 x dziennie

przepraszam że zadaję pytania. to nie dobra jest myśleć. niech myślą za nas.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
berety co chodzą w niedzielę do kościoła 4 x dziennie :D
Zryte berety, miałem z kilkoma do czynienia z tych forów towarzyskich, nie mam nic przeciwko Bogu:) wręcz przeciwnie ale umawiać się z kimś albo być z kimś pod warunkiem że jest praktykujący:D to jest nonsens dla mnie, niech kradnie, gwałci, bije żonę dzieci ale wyspowiada się, struchleje przed księdzem i wszystko w porządku

nanab

SuperMechanior
Punktów
479
Miasto
Bydgoszcz
jeśli chodzi o pasy bezpieczeństwa to się dziwię że jest nakaz ich stosowania, przecież jasne jest że w razie kolizji poduszka powietrzna zabije debila który ich nie zapiął:D
Albo jeszcze gorzej-taki przeżyje i będziemy musieli go leczyć albo utrzymywać na rencie z naszych podatków

Komornik

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
719
Zakazy/nakazy a porównaj to do dobrze funkcjonującej firmy z jasnymi zasadami, kontra burdel na kółkach gdzie każdy robi ci mu się podoba i przeszkadza innym funkcjonować, bo on nic nie musi

Do góry Bottom