toomii76
toomi
ja się nigdzie nie wybieram, poczekam aż Rosja przyjdzie do mnie heheDefinicja RosjiTomek chce do Rosji
ja się nigdzie nie wybieram, poczekam aż Rosja przyjdzie do mnie heheDefinicja RosjiTomek chce do Rosji
Powieś na ścianie portret Władimiraja się nigdzie nie wybieram, poczekam aż Rosja przyjdzie do mnie hehe
Ile jeszcze nam zostało?jedyne co mam na ścianie to zegar, który odmierza czas aż wszystko to jebnie.
Dobrze, że nie wszyscy na świecie są pesymistami jak ty i nie szukają na siłe problemu którego nie ma, bynajmniej takiego jak ty tymi kredkami malujesz, dużo postów twoich jest przesadzonych a zwłaszcza nie sprawdzonych.już z górki. kula śniegowa się rozpędza.
@toomii76 proszę bardzo wydrukować w kolorze oczywiście, oprawić i powiesić a na spód makatkę, ewentualnie dywan na ścianę i jesteś bezpiecznymiałem w pracy. poważnie... putin na niedźwiedziu ze specjalną dedykacją o szczegóły i dlaczego nie pytajcie
wisiał przed "specjalną operacją wojskową". później został oficjalnie ściągnięty bo czasy się zmieniły
Wyświetl załącznik 46053

Klaus Schwab lubi to!Dobrze, że nie wszyscy na świecie są pesymistami jak ty i nie szukają na siłe problemu którego nie ma, bynajmniej takiego jak ty tymi kredkami malujesz, dużo postów twoich jest przesadzonych a zwłaszcza nie sprawdzonych.
hehebynajmniej
To ty terz się kapłeś, że ten covid to jeden wał, dziwi mnie tylko czemu ci zaszczepieni co się szczepili 1 raz nje szczepią się teraz? Co już nie wierzą w cudowny środek? Nie chorowałem i nie choruje i się nie szczepiłem a nie jedna osoba ma powikłania po niej w tym znajomi i z mojej rodziny.kto by sie tego spodziewał...
teraz tabletki z zajobkiem będą łykać.dziwi mnie tylko czemu ci zaszczepieni co się szczepili 1 raz nje szczepią się teraz?
biorąc pod uwagę twój przypadek, to zaczyna być bardzo prawdopodobne heheszczepionka to mikroczypy do kontroli umysłu
działają tak dobrze że nawet nie musiałem zostać zaszczepiony, wystarczy zdalne działanie, kontakt z zaszczepionymibiorąc pod uwagę twój przypadek, to zaczyna być bardzo prawdopodobne hehe
cieszę się twoim szczęściem.działają tak dobrze że nawet nie musiałem zostać zaszczepiony, wystarczy zdalne działanie, kontakt z zaszczepionymi
Zdziwił bym się gdyby polityk powiedział prawdękto by sie tego spodziewał...
Szczepili się by móc wyjechać na wakacje do Egiptuszczepili 1 raz nje szczepią się teraz?
Wszystko się zgadza, panika szczepionki itp tylko jedno nie, wiesz co? wirusa nie ma i nie było tylko wyreżyserowali to na realuPolecam film z 2011 roku - https://www.imdb.com/title/tt1598778/?ref_=nm_flmg_act_45
1:1 rok 2020, Nawet Gacek się zgadza...
Tyle w temacie.