• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

pobudka, albo raczej ostatni dzwonek.

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
581
już z górki. kula śniegowa się rozpędza.
Dobrze, że nie wszyscy na świecie są pesymistami jak ty i nie szukają na siłe problemu którego nie ma, bynajmniej takiego jak ty tymi kredkami malujesz, dużo postów twoich jest przesadzonych a zwłaszcza nie sprawdzonych.

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1663
Powieś na ścianie portret Władimira
miałem w pracy. poważnie... putin na niedźwiedziu ze specjalną dedykacją o szczegóły i dlaczego nie pytajcie :)
wisiał przed "specjalną operacją wojskową". później został oficjalnie ściągnięty bo czasy się zmieniły

1665008846550.png

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
miałem w pracy. poważnie... putin na niedźwiedziu ze specjalną dedykacją o szczegóły i dlaczego nie pytajcie :)
wisiał przed "specjalną operacją wojskową". później został oficjalnie ściągnięty bo czasy się zmieniły

Wyświetl załącznik 46053
@toomii76 proszę bardzo wydrukować w kolorze oczywiście, oprawić i powiesić a na spód makatkę, ewentualnie dywan na ścianę i jesteś bezpieczny:)

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
581
kto by sie tego spodziewał...

To ty terz się kapłeś, że ten covid to jeden wał, dziwi mnie tylko czemu ci zaszczepieni co się szczepili 1 raz nje szczepią się teraz? Co już nie wierzą w cudowny środek? Nie chorowałem i nie choruje i się nie szczepiłem a nie jedna osoba ma powikłania po niej w tym znajomi i z mojej rodziny.

nanab

SuperMechanior
Punktów
479
Miasto
Bydgoszcz
Kowid nie istnieje, szczepionka to mikroczypy do kontroli umysłu i trucizna do depopulacji ludzie żeby ludzie wyginęli i reptilianie przejęli 100% władzy. Tak samo jak kagańce do mordowania ludzi grzybicą płuc która do tej pory zabiła niezliczone rzecze ludzi(dokładnie 0szt na całą planetę w ciągu kilku lat).

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl

niedługo dowiecie się o takich rzeczach jakie wam się nawet nie śniły.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom