arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
gdzie 90% ma wyjebane to co ty piszesz
gdzie 90% ma wyjebane to co ty piszesz
A jakieś źródło? Bo fakt czekerzy wszystkiemu co nie zgodne z narracją to zaprzeczają. A producent eliksiru podaje coś takiego:O nie, czyli jednak te farfocle w słoikach to nie wina szczepionek? Reptiliany kupiły sobie wszystkich nałkowców, nie tylko tych od kształtu ziemii?![]()
There's no scientific evidence that vaccines are responsible for strange blood clots observed by embalmers - Poynter
This anomaly may be the result of the coronavirus itself, since infection can cause blood vessel inflammation, damage to very small vessels and clots.www.poynter.org

Dokładnie, bo są kupieni przez reptilian. Jedyne dobre źródło to memy i inne obrazki z grup płaskoziemców na fbA jakieś źródło? Bo fakt czekerzy wszystkiemu co nie zgodne z narracją to zaprzeczają.
Przedtem nie było czasuNo to rychło w czas się ogarneli :
https://geekweek.interia.pl/nauka/n...o-teraz-zaczynaja-badania-nad-pot,nId,6412432
chyba takie badania powinny być przed, a nie po iniekcji...
Dokładnie, bo są kupieni przez reptilian. Jedyne dobre źródło to memy i inne obrazki z grup płaskoziemców na fb
Toomi przestań te artykuły wklejać niech COVIdowcy powymierają, mądzi zostaną i po problemie i wtedy temat do zamkniecia. Najbardziej śmieszy mie to jak się zapytam osoby szczepionej czemu nie idzie na następna dawkę? Odp? Po co. To ja się pytam to po chuja 1 brałeś? Mam u siebie w pracy cwaniaka to 3 dawki wziął i buczał, że ci co nie szczepili się to nie powinni ich lekarze przyjmować. Spoko, niech nie pobierają mi składek zdrowotnych, wyjdę na swoje, i tak sie leczę prywatnie bo na NFZ liczyć nie idzie. A teraz znajomy to o 4 dawce nie chce słyszeć tylko to już za późno dla niego. Tępym się urodzilo to tępym się umrze. Bez urazy jak kogoś to ruszylo.![]()
Janine Small: ze Pfizer nie testowal szczepionki pod katem transmisji
Janine Small (dyrektor wykonawczy) oświadcza, że Pfizer nie testował szczepionki pod kątem transmisji w momencie jej wprowadzania na rynek. Tymczasem wmawiano nam ze wszystkich stron, że szczepionki crumble.com
![]()
Konferencja prasowa Cristiana Terhes w Parlamencie Europejskim w sprawie Pfizera | Napisy PL
Cristian Terhes, rumuński członek Parlamentu Europejskiego odbył konferencję prasową 11 października 2022 r., dzień po tym, jak Albert Bourla, dyrektor generalny firmy Pfizer, odmówił udziału w komisjrumble.com
![]()
Ryzyko chorób serca po szczepieniu na COVID-19 wzrasta - nowe badania
Oparte na mRNA tzw. "szczepionki" przeciw COVID-19 podnoszą ryzyko zapalenia mięśnia sercowego lub osierdzia u osób poniżej 40. roku życia - wynika z najnowszych badań amerykańskich i chińskich naukowców opublikowanych napsnlin.pl
pokemonie, mam mysz na warsztacie a kot się z nią zaprzyjaźnił, więc próbuję zrobić jakąś trutkę. nie chcesz na sobie przetestować?
kontr-stanowiska? w postaci pokemona? przecież to ignorant który walczy o miano idioty. Ty jak pamiętam jesteś ostro podziabany więc zdrowia życzę i nie daj się nabrać ponownie.Proponuje się nie obrażać. Tomi po 12 stronach podjudzania w końcu doczekał się kontr-stanowiska i chyba nie wytrzymał
dla całego podlasia ? 
www.kurierzamojski.pl

Jebło to jebło po co nawracaćuderzenie rakiety
Myślę że to po prostu rolnik był zaszczepiony na kowid i eksplozja była efektem ubocznym szczepienia, każdy zaszczepiony tak skończy, reptiliaki w końcu znalazły sposób.a tak poza tym, to doczekaliśmy się wreszcie fals flag na terenie Polski.
Zmieszałeś mikroczypy kątrolli umysłu 5g z ałtyzmem, rtęcią i wodą z kranu? Wiesz że szczepionki są chronione prawami autorskimi?pokemonie, mam mysz na warsztacie a kot się z nią zaprzyjaźnił, więc próbuję zrobić jakąś trutkę. nie chcesz na sobie przetestować?
Nie bój się, nawet nie próbuję, poza tym nieważne jak bardzo bym chciał, to nigdy nawet się nie zbliżę do tego, żeby ci ten tytuł odebraćprzecież to ignorant który walczy o miano idioty.

to tak samo jak płyty Zenka i co to wnosi?Wiesz że szczepionki są chronione prawami autorskimi?
To że nie możesz ich sobie od tak produkować kopiując opatentowany składto tak samo jak płyty Zenka i co to wnosi?
a ktoś tu chciał produkcję otworzyć? wyjaśnij to jak idiocie. co mają prawa autorskie do okłamywania ludzi i pośredniego zmuszania do przyjęcia szczepionki?To że nie możesz ich sobie od tak produkować kopiując opatentowany skład