• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Podnośnik podposadzkowy

wierzba123

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
Dolnośląskie
Witam. Czy ktoś pracuje na takim podnośniku?Znalazłem dwukolumnowy i widzę że jest to fajna opcja jak ma się mało miejsca tylko jak to jest w praktyce ?

szymonfyda113

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
39
Miasto
Nowy Sącz
wiec powiem ci szczeze ze jest to drogi wydatek 3 lata zastanawialismy sie nad wyborem tego podnosnika ale wkoncu sie zdecydowalismy na dzien dzisiejszy nie widze u siebie innego gdy jest nie potrzebny poprostu go nie ma nie musze sie martwic ze obija jakies dzwi przy podnoszniu mam go juz 4 lata przez ten okres bezawaryjny łatwy i cichy w obsłudze gdy masz auto podniesione dostep do wszystkiego nic ci nie przeszkadza i do tego jest niezła wizytówka warsztatu piekna sprawa gdyby nie ta cena ( za cene 1 miałbys 4 naprawde dobre kolumnowe)

wierzba123

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
Dolnośląskie
Dzięki za szybką odpowiedź. Cena odstrasza ale mam miejsce tylko na jeden podnośnik i kanał a taki byłby idealny bo jak nie jest używany to nie przeszkadzają kolumny. Czyli śmiało można brać używkę w dobrym stanie ?

szymonfyda113

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
39
Miasto
Nowy Sącz
watpie zebys gdzies znalazł uzywke tego typu raczej nie ma szans bo jak juz zamontujesz taki podnosnik to raczej nie ma mozliwosci przestawienia go w inne miejsce

wierzba123

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
Dolnośląskie
Są używki na necie. Z tego co widzę to są tylko że bez tych skrzyń w które się je wsadza ale to nie problem taką skrzynie pospawać.

Do góry Bottom