mechanik.k
Zweryfikowany Mechanik
Jak się dowiem to ci powiem.bo nie pytałem.Wymieniałem chłodnicę klimy w tym, aucie.Tak z czystej ciekawości spytam, jak jest z rejestracją takiej przeróbki w UK?
Ale lasy państwowe można sprzedać . Cystern też celnicy nie kontrolowali , choć ich szef był walecznym społecznikiem przeciw komunie .za PO wymyslili ze sam nie mozna rejestrowac
Wolność dyktują CI , ci co na d ..pie robola robili własne interesy z komuną .I gdzie tu jest wolność?
Wiesz kiedyś mnie uświadomił jeden stary Irlandczyk,Powiedział mi Jack w każdym narodzie w każdej rodzinie znajdę ci murzyna.żyda,polaka,turka itd.Złodzieja krętacza i dobrego itd.To władza .religia i TV mąci ludziom w głowie.Tz ciemny lud to kupi itd.A jak będziesz się topił a murzyn poda ci rękę to mu nie podasz?Jak Hindus komunista wierzący nie wierzący będzię ratował twoje dziecko w szpitalu itd to ,mu nie pozwolisz?Wolność dyktują CI , ci co na d ..pie robola robili własne interesy z komuną .
Nie miałem tego problemu ,kiedy lekarka z Syrii w chuście na głowie przygotowywała mnie do zabiegu . Uciekła z Syrii do Niemiec , bo z jej haupy i apteki zostały gruzy .Hindus komunista wierzący nie wierzący będzię ratował twoje dziecko w szpitalu itd to ,mu nie pozwolisz?
Jest tylko dobro i zło i zawsze dobro trzeba wybierać a zło omijać.
Polacy sami sobie takich wybierająWolność dyktują CI , ci co na d ..pie robola robili własne interesy z komuną .

Albo nie idą do wyborów...Polacy sami sobie takich wybierają![]()
Super!Autko zrobione w PL i śmiga w UK.I robi furorę.Polak potrafi