• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Polo sprzęgło

Piotr.m

SuperMechanior
Punktów
48
Miasto
Chyżowice
Witam mam problem z polo 1.9 sdi kod silnika AEF skrzynia DCH mianowicie padło sprzęgło dwumasa gość nie ma kasy chce założyć zwykłe i to używane byłem na wszystkie szrotach w okolicy i nic nie znalazłem powiedzcie co może pasować z jakiego innego samochodu przeglądłem oferty allegro jest tego troche ale nie sztuka kupić a potem odsyłać proszę o pomoc.

Piotr.m

SuperMechanior
Punktów
48
Miasto
Chyżowice
Na klijenta oczywiście tylko z jakiego innego auta będzie pasowało są różne średnice kół zamachowych np skoda miała tan sam silnik AEF i miała już jednomase ale niewiem jaka skrzynia siedziała. dlatego tu mam problem z czego by pasowało do tej polówki.

www.MOTOBAJ.pl

SuperMechanior
Punktów
14
Miasto
Mrągowo
www.MOTOBAJ.pl
Witam

WITAM

zamiana sprzęgła na 4-set z kołem zamachowym to 950zł za sprzegło + robocizna.
Pamiętaj tylko, że jak zaczniesz "mieszać " bo klient nie ma kasy na nowe to po jakimś czasie
możesz mieć klienta co chwile w warsztacie bo nie tak, coś trzęsie, nie wchodzą biegi itd.
Z doświadczenia wiem, że klienci potem nie dają żyć.
Pasuje od w załączniku

Załączniki

• vww.PNG
    vww.PNG
    12,7 KB · Wyświetleń: 10

Piotr.m

SuperMechanior
Punktów
48
Miasto
Chyżowice
Wielkie dzieki w klijent przyjechał ze swoim sprzęgłem w bagażniku lecz nie wiem od czego było bo za duże wszystko

Piotr.m

SuperMechanior
Punktów
48
Miasto
Chyżowice
Kolego możesz napisać jeszcze z jakich silników będzie podchodzić przeglądam oferty allegro dzwonie i pytam z jakiego polo to nikomu nie chce się sprawdzać. z góry dzięki za odpowiedz.

Do góry Bottom