• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Pomoc w wycenie/wyborze instalacji do mitsubishi colt 1.3

brzdacuwa

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Potrzebuję pomocy w wyborze instalacji do mitsubishi colta z silnikiem 1.3 .
Chciała bym założyć do niego instalację ale na początku potrzebuję fachowej porady.
Jaką instalację możecie mi zaproponować. Chciała bym zaznaczyć iż nigdy nie interesowały mnie instalację gazowe. Więc prosiła bym o sformułowania jak "krowie na miedzy". Albo jeszcze łatwiej, znam się na biznesie. A nie na mechanice, więc proszę bez zbaczania w stronę techniczną. A raczej odpowiedzi w kontekście opłacalności instalacji. Większa gwarancja, mniejszy pobór lpg, bardziej opłacalne oprzyrządowanie.

brzdacuwa

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Zalezy co wsadził i jak zrobił , cena nie jest wykladnikiem

Mogę się zapytać dokładniej przy pierwszej kontroli. Poprosiłam mechanika z enrgy gaz Polska aby troszkę dodał wydajniejsze części. Mogę też sprawdzić na fakturze co jest tam wyszczególnione. Postaram się ją odnaleźć, na pewno wala się gdzieś. A tam wszystko było opisane.

Papandreu

SuperMechanior
Punktów
126
Miasto
Gliwice
Papiery z gazu to trzymaj, zwłaszcza świadectwo homologacji, bo jak zgubisz, to potem dowiesz się na stacji kontroli pojazdów, gdy będzie za późno :oops:

Do góry Bottom