• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Potrzebny kod do radia ford

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
581

Marcin1392

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Kłodzko
Kolego kody potrzebuje w celach prywatnych nie jestem osobą która zarabia na tych kodach !! A co do forum to uczęszczalem w dyskusjach !! Nie chcesz pomóc to nie pomagaj a nie pisz takich głupot !!

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
581
Kolego kody potrzebuje w celach prywatnych nie jestem osobą która zarabia na tych kodach !! A co do forum to uczęszczalem w dyskusjach !! Nie chcesz pomóc to nie pomagaj a nie pisz takich głupot !!
Czyli kolekcjoner się trafił? Opel, mondeo,fiesta, focus a teraz jaki w kolekcji ford?

co do aktywności jakaś mierna ta aktywność ostatnia 11 listopad 2019r i to we własnym temacie, a dyskusje były owszem ale w swoich tematach, rozchodziło się o pomoc innym w innych tematach i problemach, no comment.

ASO Forda ci pewnie pomoże, navi za jakieś 150-300zł

Marcin1392

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Kłodzko
Tak kolego pozyskiwalem kody do tych marek aut pewnie mi zazdrościsz że mam taka flotę ale wiec że za każdy powyższy kod wpłacałem na konto Się Pomaga aby pomóc jakiejś potrzebującej osobie . Może moja aktywność nie jest zadowalający na forum Poprawie się

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
581
Czyli kolekcjoner się trafił? Opel, mondeo, fiesta, focus
Tak kolego pozyskiwalem kody do tych marek aut pewnie mi zazdrościsz że mam taka flotę ale wiec że za każdy powyższy kod wpłacałem na konto Się Pomaga aby pomóc jakiejś potrzebującej osobie . Może moja aktywność nie jest zadowalający na forum Poprawie się
To co się stało, że już nie wpłacasz na się pomaga?

Marcin1392

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Kłodzko
Wpłacam i pomagam Ty pewnie nie wiesz że takie coś istnieje forum !! Szkoda naszej dyskusji .Pozdrawiam

Do góry Bottom