To jest forum a nie magazyn czerpania korzyści. Masz klientów, firmę i potrzebujesz tylu kodów to warto zainwestować w sprzęt. Po za tym ani razu nikomu nie pomogłeś, posty z samymi kodami i nie ktore w mniejszości z pytaniami. Warto pomóc komuś ba forum, potem prosić o więcej kodów...Witam potrzebuje kodu radia do Forda Wyświetl załącznik 35803 Wyświetl załącznik 35803 Wyświetl załącznik 35804
Czyli kolekcjoner się trafił? Opel, mondeo,fiesta, focus a teraz jaki w kolekcji ford?Kolego kody potrzebuje w celach prywatnych nie jestem osobą która zarabia na tych kodach !! A co do forum to uczęszczalem w dyskusjach !! Nie chcesz pomóc to nie pomagaj a nie pisz takich głupot !!
Czyli kolekcjoner się trafił? Opel, mondeo, fiesta, focusKolego kody potrzebuje w celach prywatnych nie jestem osobą która zarabia na tych kodach !! A co do forum to uczęszczalem w dyskusjach !! Nie chcesz pomóc to nie pomagaj a nie pisz takich głupot !!
To co się stało, że już nie wpłacasz na się pomaga?Tak kolego pozyskiwalem kody do tych marek aut pewnie mi zazdrościsz że mam taka flotę ale wiec że za każdy powyższy kod wpłacałem na konto Się Pomaga aby pomóc jakiejś potrzebującej osobie . Może moja aktywność nie jest zadowalający na forum Poprawie się