• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Praca Białystok

kumpek20

Początkujący
Punktów
5
Witam. Poszukuje pracy na terenie Białegostoku w branży motoryzacyjnej. Podstawowe naprawy robie samodzielnie, ale chciałbym sie wiele nauczyć aby brnąć w ten zawód. Głównie naprawiałem swoje auta, czy też sąsiadów. Interesuje mnie współpraca na dłuższy okres czasu. Jestem otwarty na różne propozycje :)

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Jako autoreklama to trochę słabo wyszło. Chęci to nie wszystko.

Napisz dla potencjalnego pracodawcy trochę więcej informacji.
Ile lat masz, jakie szkoły skończyłeś, jakie masz doświadczenie. Bo robić swoje i sąsiadów to każdy chłopek roztropek zrobi, pytanie tylko jak ? :D

Wszystko i tak warsztat zweryfikuje, więc nie ma co owijać w bawełnę.

Traktuj to jako dobrą radę.

kumpek20

Początkujący
Punktów
5
Wiek 21 lat, technikum mechaniczne (niestety nie samochodowe ale gdy człowiek wybierał sam nie wiedział czego chce :/ ). Wiem że nie mam co liczyć na coś wielkiego ale chciałbym iść w tym kierunku i jak najwięcej sie nauczyć. Kiedyś pracowałem u blacharza i głównie rozbierałem i składałem nadwozia po lakierowaniu. Odbywałem praktyki w zakładzie produkcyjnym jako operator CNC. Do chwili obecnej pracowałem jako operator w innej firmie również na maszynach CNC. Prawko kat. B i uprawnienie spawacza mag 135. Takie rzeczy jak hamulce czy zawieszenie jestem sam w stanie zrobić, wymiana filtrów olejów również. I drobne sprawy silnikowe takie jak świece, paski, przewody to nie problem :)

kumpek20

Początkujący
Punktów
5
W przypadku takiego doświadczenia, proponuje idź w kierunku operatora/programisty CNC.
Wiem kolego, może to i głos rozsądku ale to nie jest to co chciałbym robić w życiu. Już teraz mnie irytowała praca na produkcji na dużej hali. Zarobki spoko, bo ciągle dostawałem podwyżki po obeznaniu w nowych maszynach czy też premie za nauke nowych pracowników ale to nie jest to co chce :p

Emilian Naprawiacz

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Białystok
Jako autoreklama to trochę słabo wyszło. Chęci to nie wszystko.

Napisz dla potencjalnego pracodawcy trochę więcej informacji.
Ile lat masz, jakie szkoły skończyłeś, jakie masz doświadczenie. Bo robić swoje i sąsiadów to każdy chłopek roztropek zrobi, pytanie tylko jak ? :D

Wszystko i tak warsztat zweryfikuje, więc nie ma co owijać w bawełnę.

Traktuj to jako dobrą radę.
Witam. A po co się rozpisywać. Ma CV wklepać w ogłoszeniu?Wiek w danych. Dla mnie ok. ogłoszenie.

Markson43

SuperMechanior
Punktów
171
Miasto
Rzeszów
Utrzymanie zieleni.
Dla nie zdecydowanych a tam jest czas na przemyślenia !!!!

Do góry Bottom