• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Praska do zarabiania przewodów. Hamulcowych.

pawcar

SuperMechanior
Punktów
952
Miasto
Manchester
Trzeba było dać znać, za 800 zł mogłem CI nową z fakturą sprzedać ^^

diagnostawawa

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
236
Miasto
Xxx
Za pozno przeczytalem :) no nic jakos trzeba to prze£knąć :)

diagnostawawa

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
236
Miasto
Xxx
Noooo sprzęt dotarł. Jest kozak. Ciesze się jak dzieciak :)

Zimoon

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
827
Miasto
Gdańsk
ja tez na ftd 350 robię. Ktokolwiek przyjedzie i wylooka jak robię przewody i ile to zajmuje czasu to szczena mu opada;] Opowiadają, jak walczyli jakimś dziwnym sprzętem i nie szło stalowych zakuć;] Ta nasza jest o tyle niewygodna, że pod autem trzeba z kluczem regulowanym szaleć i jest ciężka. Tak poza tym miód;]

nanab

SuperMechanior
Punktów
479
Miasto
Bydgoszcz
Polecicie coś niskobudżetowego, do sporadycznego użytku do miedzi? Nie mam na myśli tych najtańszych zabawek za 50zł skręcanych na motylki, tylko tak do 5 stówek, co da radę zarobić przewód bez kaleczenia go jak te najtańsze zabawki.
Czy ft225a albo podobne konstrukcje z satra/asta/innych dadzą radę czy ft414 to minimum?
Za koło 150 można coś takiego dostać:
Próbował ktoś?

Jacek dziurka11

Bywalec
Punktów
7
Miasto
Puławy
Polecicie coś niskobudżetowego, do sporadycznego użytku do miedzi? Nie mam na myśli tych najtańszych zabawek za 50zł skręcanych na motylki, tylko tak do 5 stówek, co da radę zarobić przewód bez kaleczenia go jak te najtańsze zabawki.
Czy ft225a albo podobne konstrukcje z satra/asta/innych dadzą radę czy ft414 to minimum?
Próbował ktoś?
Ja mam tą z dołu aste i jestem bardzo zadowolony. Zarabia metalowe przewody bardzo ładnie nie kaleczy rurki i pod samochodem się wszędzie zmieści. Nie kupuj tej z motylkami bo to badziewie aby przewody kaleczy.

Ostatnia edycja:

Wojtekm3

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
12
Miasto
Tomaszow Lubelski
Próbował ktoś?
na jakiejs tematycznej grupie FB kilka osob ta zakuwarke na obrazku nizej zachwalalo jako spisujaca sie dosc dobrze do uzytku sporadycznego z przewodami stalowymi. przy wiekszym przemiale szedl bym jednak w cos z wyzszej polki

lisek171

SuperMechanior
Punktów
41
Kolego nanab z tych dwóch bierz aste, mam i polecam stal i miedz robi bez problemu, małe i poręczne, za te pieniądze nic lepszego nie znajdziesz

nanab

SuperMechanior
Punktów
479
Miasto
Bydgoszcz
Kupiłem tą drugą i faktycznie, w porównaniu do tych śmieci na motylki cena prawie taka sama, a jakościowo niebo a ziemia. Nie kaleczy przewodu, zarabia ładnie i powtarzalnie, mała i wygodna.

Zimoon

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
827
Miasto
Gdańsk

5-FTD-350 Mam od kilku lat i nie zamieniłbym na nic innego.​

Do góry Bottom