pawcar
SuperMechanior
Tez to ma i jest kosa !!
Polecam.
Ile dałeś ?
Polecam.
Ile dałeś ?
no nic jakos trzeba to prze£knąć 

Ja mam tą z dołu aste i jestem bardzo zadowolony. Zarabia metalowe przewody bardzo ładnie nie kaleczy rurki i pod samochodem się wszędzie zmieści. Nie kupuj tej z motylkami bo to badziewie aby przewody kaleczy.Polecicie coś niskobudżetowego, do sporadycznego użytku do miedzi? Nie mam na myśli tych najtańszych zabawek za 50zł skręcanych na motylki, tylko tak do 5 stówek, co da radę zarobić przewód bez kaleczenia go jak te najtańsze zabawki.
Czy ft225a albo podobne konstrukcje z satra/asta/innych dadzą radę czy ft414 to minimum?
Za koło 150 można coś takiego dostać:
![]()
Przyrząd do zarabiania końcówek przewodów ham.
Kup taniej Przyrząd do zarabiania końcówek przewodów ham. z Lutynia k/Wrocław na Allegro.pl, za 145 zł w kategorii Części samochodowe - Układ hamulcowy. Opinie i recenzje czy warto kupić ofertę id: 9181565588? Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!allegro.plPróbował ktoś?![]()
Zestaw do zarabiania przewodów hamulcowych ASTA
Kup taniej Zestaw do zarabiania przewodów hamulcowych ASTA z Lutynia k/Wrocław na Allegro.pl, za 154 zł w kategorii Części samochodowe - Układ hamulcowy. Opinie i recenzje czy warto kupić ofertę id: 8968733966? Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!allegro.pl
na jakiejs tematycznej grupie FB kilka osob ta zakuwarke na obrazku nizej zachwalalo jako spisujaca sie dosc dobrze do uzytku sporadycznego z przewodami stalowymi. przy wiekszym przemiale szedl bym jednak w cos z wyzszej polkiPolecicie coś niskobudżetowego, do sporadycznego użytku do miedzi? Nie mam na myśli tych najtańszych zabawek za 50zł skręcanych na motylki, tylko tak do 5 stówek, co da radę zarobić przewód bez kaleczenia go jak te najtańsze zabawki.
Czy ft225a albo podobne konstrukcje z satra/asta/innych dadzą radę czy ft414 to minimum?
Za koło 150 można coś takiego dostać:
![]()
Przyrząd do zarabiania końcówek przewodów ham.
Kup taniej Przyrząd do zarabiania końcówek przewodów ham. z Lutynia k/Wrocław na Allegro.pl, za 145 zł w kategorii Części samochodowe - Układ hamulcowy. Opinie i recenzje czy warto kupić ofertę id: 9181565588? Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!allegro.plPróbował ktoś?![]()
Zestaw do zarabiania przewodów hamulcowych ASTA
Kup taniej Zestaw do zarabiania przewodów hamulcowych ASTA z Lutynia k/Wrocław na Allegro.pl, za 154 zł w kategorii Części samochodowe - Układ hamulcowy. Opinie i recenzje czy warto kupić ofertę id: 8968733966? Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!allegro.pl