Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Jasne, ale ja mam C5 3V6 tam chyba były grubsze. Jak chodzi ci ta skrzynia ? moja szarpie jak jade na niskich obrotach silnika jak mocniej przyspieszam to ładnie zmienia .
Skrzynia brak zarzutów. Tylko juz kiedyś co pisaliśmy o niej polos miała słabe frezy i wytarlo frez w mechanizmie raz. Oddalem do chłopaków w kajetanach do zrobienia wymienili mechanizm auto chodziło 3 miesiące a mówili polos wygląda dobrze a pasowało by zmienić ale mówię jak luzu nie ma mówią pochodzi i na tej. Miałem zamiar zrobić sprzedać ale zona stwierdziła chodzi dobrze szkoda sprzedawać. Pech chciał na drugi dzień powtórka z rozrywki to samo po tym jak żona pochwaliła. Ale tym razem sam rozebralem wymieniłem co trzebami tylko temat polosi teraz trzeba zmienić bo ma tej juz nie pojezdzi; )
Ja też myslałem żeby sprzedać ale co kupić ? same po 200kkm to pewnie robota się z nimi zacznie tak że odłożyłem temat wole coś tam zrobić i jeździć dalej. Jutro poszukam czy sa jeszcze