Arkadiusz89
Uczestnik
Witam mam problem z kontrolka silnika. Komputr wskazuje na błąd z mieszanką paliwa tzn raz uboga meszanka raz bogata mieszanka..ktoś miał podobny problem? Czy to może być problem z sonda?
Mój komputer prawdę Ci powie.Komputr wskazuje
Mój czasami wskazuje takie błędy.Mój komputer prawdę Ci powie.
Układ wydechowy szczelny?? Czy coś zaczyna popierdywać??Czy to może być problem z sonda?
Z drugiej strony jakby na to nie patrzeć to po co my tu siedzimy...Wyświetl załącznik 19818 Pytanie, w czym ty możesz pomóc nam ???, bo na razie to tylko mamy pomagać tobie...
![]()
Nielogiczne 
Mój czasami wskazuje takie błędy.
Podobno coś z oporopowrotnikiem...
Teraz są czasy że zgania się na Tuska albo Putina.Biedny ten oporopowrotnik
Na którą sondę wskazuje ten błąd i jak konkretnie brzmi jego definicja? Bo to co napisałeś to o dupe potłuc, to nie koło gospodyń wiejskich, ciężko po tym co napisałeś wywnioskować co kolwiek oprócz tego że coś nie tak.Komputr wskazuje na błąd z mieszanką paliwa tzn raz uboga meszanka raz bogata mieszanka.
Tak się zapytałem, bo może autor załatwia bilety na LM taniej, albo dziwki , koks lub inne...Z drugiej strony jakby na to nie patrzeć to po co my tu siedzimy...Nielogiczne
![]()

Taka wymiana bezgotówkowa...
W sumie ma to sensTak się zapytałem, bo może autor załatwia bilety na LM taniej, albo dziwki , koks lub inne...Taka wymiana bezgotówkowa...
![]()
... Ale gdyby miał takie możliwości to chyba Corsą by nie jeździł 
To co tam znalazłem:
... Dobra porada