Witam. Mam problem z autem od kiedy wymieniłam pompkę od płynu hamulcowego, odpowietrzeniu hamulców.... Mianowicie wszystko mi zaczęło się lekko mówiąc walić. Ostatnio jest gorzej. Bo gdy zwalniam żeby skręcić i potem wbijam 2 bieg, to robi się nie wesoło... Wszystkie kontrolki mi się zapalają... Nawet od ręcznego....! Wspomaganie kierownicy jest odcięte. Ostatnio zrobiłam restart komputera pokładowego.. Nie ma żadnej poprawy czy zmiany. Nadal słabo. Ktoś ma jakiś pomysł czemu tak się dzieje? Obstawiałam termostat, że zostaje w pozycji otwartej, no i silnik jest za bardzo schłodzony.. Bo temperatura utrzymuje się poniżej tych 90 stopni.. Silnik gaśnie bez wibracji, falowań, szarpnięć.. Pomocy, bo już naprawdę nie wiem czy to elektryki wina.. Czy czego... Początkowo bywało że tylko kontrolka od ABSu się świeciła co jakiś czas.
,włączać 2-gi bieg dłużej posłuży
, a co do usterki skoro pompa hamulcowa była wymienia to możliwe że,podciśnienie z serwa było ściągane możliwe że jest gdzieś nieszczelność ,to bym w pierwszej kolejności sprawdził