• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

problem z radiem VOLVO s60

Rafal907792

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Tarnobrzeg
Cześć mam taki mały problem zepsuło mi się radio HU-803 w Volvo S 60 2001 rok zamówiłem używkę też HU 803 i lipa radio działa ale brak podświetlenia klawiszy i sterowania radiem z kierownicy Jak to ogarnąć

Rafal907792

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Tarnobrzeg
ILE JESZCZE nakupię 10 i to samo podobno trzeba go dopisać do kompa ale nie znam się myślałem że ktoś ma jakąś wiedzę na ten temat
Automatyczne połączenie postów:

to jest sprawne ale coś tak się dzieje z radiami nie z tych samych roczników

Ostatnia edycja:

Davpod

SuperMechanior
Punktów
158
Czyli podsumowujac... kupiłes nie takie radio jak trzeba czyli z polifta do przedlifta lub odwrotnie i dziwisz sie ze cos nie działa tak?

Kamil1009

Nowy
Punktów
0
Cześć mam taki mały problem zepsuło mi się radio HU-803 w Volvo S 60 2001 rok zamówiłem używkę też HU 803 i lipa radio działa ale brak podświetlenia klawiszy i sterowania radiem z kierownicy Jak to ogarnąć
Jeśli masz problem z radiem w swoim Volvo S60 i zamówiłeś używane radio HU-803, ale masz trudności z podświetleniem klawiszy i sterowaniem radiem z kierownicy, zdecydowanie mogę polecić Autoexpress z Rybnika. Ich profesjonalny zespół mechaników może pomóc Ci w naprawie tego problemu. Mają doświadczenie w obsłudze pojazdów Volvo oraz wykonywaniu różnorodnych napraw. Skorzystanie z ich usług może być dobrym krokiem w rozwiązaniu tego problemu.

Sprawdź ich stronę -> https://autoexpress.rybnik.pl/

Do góry Bottom