• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Problem z wyswietlaniem bledow galaxy 2.2 diesel

Silverwin71

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Lublin
Witam kolegów
Mam taki problem auto Ford Galaxy 2.2 diesel 2012 rok na wyswietlaczu pojawiają sie co kilka chwil rozne bledy abs ,silnik itp nie dziala licznik ,obrotomierz, navi i radio ,kierunki w lusterkach tez nie za chwilę wszystko wraca do normy .Żadnych błędów w komputerze raz pojawil sie tylko nie zidentyfikowny kod błędu N poza tym nic więcej. Samochod jedzie normalnie ,odpala bez problemu ma moc ,Moze ktos mial taki przypadek albo ma jakies pomysły ?

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Moze ktos mial taki przypadek albo ma jakies pomysły ?

Corel

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
117
Miasto
Świdnica
Zbyt duże spadki podczas odpalania mogą powodować takie głupoty ;)

Mesiek

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
471
Miasto
PLE
Miałem identyczny przypadek ale w cytrynie. Też wariowały zegary usterek trzy strony a4 ale wyczaiłem że to się dzieje przy zaciągniętym ręcznym hamulcu. Więc środek a tu proszę ledwie widoczne przetarcie canu do masy wajchy ręcznego. Można powiedzieć że przy samym złączu diagnostycznym.

Silverwin71

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Lublin
Miałem identyczny przypadek ale w cytrynie. Też wariowały zegary usterek trzy strony a4 ale wyczaiłem że to się dzieje przy zaciągniętym ręcznym hamulcu. Więc środek a tu proszę ledwie widoczne przetarcie canu do masy wajchy ręcznego. Można powiedzieć że przy samym złączu diagnostycznym.
W cytrnie przerabialem temat tez wiazka pod maską prawej strony swiecił abs i skrzynia w trybie awaryjnym w fordzie będę szukał dam znać jak postępy

Mankos1974

SuperMechanior
Punktów
21
Miasto
Warm-maz.
w mondeo jak alternator padł i dawał 17 V to takie cuda mi wyskakiwały. Wywalało byki i odłączało licznik.....

jankesi

Nowy
Punktów
0
audio-book.net.pl
Słyszałem o czymś podobnym. Wydaje się to być częste albo poprostu taki przypadek.

Do góry Bottom