autoklient
Początkujący
Mikidz, testowałeś nasze https://autoklient.pl ?
Mikidz, testowałeś nasze https://autoklient.pl ?

Raczej na waszym miejscu ten pakiet sms dodałbym jako opcję do wykupienia, albo na zasadzie X gr/sms- ile wyślesz tyle zapłacisz.
Takie smsy to fajna rzecz jak np. info dla klienta typu, że mamy na coś promocję, albo "kończy się przegląd", "czas na wymianę oleju" itd. Nikt kto ma 100 klientów nie wyśle 50 takich smsów. Śmiem sądzić, że mniejsze warsztaty (nie całkiem małe które mają 100 klientów), nie wyślą nawet tych 150 smsów miesięcznie, ja na przykład bym tyle nie wysłał. No chyba, że ktoś wysyła spam co chwilę do klientów z każdym pierdołem, ale w tedy z kolei nie starczy mu 150 smsów miesięcznie 

Laski robić nie musi, od tego są inne "firmy"Jeżeli Warsztat24 jest dla Ciebie słaby to nie wiem czego oczekujesz od programu. Laskę ma robić? Ma być prosty w obsłudze, przejrzysty i funkcjonalny. Magazyn jest, faktur ręcznie nie trzeba klepać bo automatycznie ciągnie z hurtowni, za smsy płaci się po 18gr od sztuki bez pakietów, podłączenie pod drukarkę fiskalną ma... Czego chcesz jeszcze?
Wysłałem do nich prośbę o udostępnienie wersji instalacyjnej do testów, zobaczymy jak do tego podejdą 
.Ale to wszystko co napisałeś ma Warsztat24.com i nie za tryliony monet.Łoj tam, co tam ... nie znam się ... ale i tak wypowiem się.
Sądząc na podstawie informacji jakie zamieściliście na własnej stronie internetowej macie uznaną markę i znaczącą pozycję w segmencie dużych warsztatów. Wpadliście na pomysł, że już najwyższa pora uprzykrzyć czas mniejszym konkurentom, którzy próbowali/próbują znaleźć sobie swoją niszę na rynku.
Mnie interesuje tylko wersja programu dla gumiarzy :-D.
Po taniości wariant dla jednego ewentualnie dwóch stanowisk, jednym słowem .... bieda de lux :-D.
Gdyby miał:
to przy cenie na odpowiednim poziomie wykosilibyście konkurencję. Jeśli prawdą jest to co wypisują niektórzy o cenach obecnych wariantów to ... proponowałbym obciąć jedno zero ... a to co zostanie przeciąć na pół. Przy wersji pudełkowej za trzy cyfrową cenę kończącą się dziewiątką a zaczynającą od dwójki. Ja to kupuję
- czytelny, wygodny i intuicyjny terminarz
- fakturowanie
- magazyn
- zlecenia i ewentualnie historia pojazdu
- przechowalnia
- ewentualnie wysyłka SMS za nieduże pieniądze (jako dodatek rozbudowujący)
. Opcją dokupienie taniej aktualizacji raz, czy dwa razy do roku.
W kwestii wyjaśnienia powyższych informacji. Licencja na oprogramowanie Integra Car 7 do serwisu samochodowego jest oferowana w formie bezterminowej. Licencja bazowa na stanowisko obejmująca moduły dedykowane do obsługi serwisu pojazdów osobowych i dostawczych, terminarza do planowania pracy serwisu, prowadzenia sprzedaży, obsługi kasy i banku, zarządzania finansami z dodatkowymi funkcjami dotyczącymi windykacji oraz zarządzania magazynem z obsługą importu dokumentów (FV, asygnat, itp.) w ponad 120 formatach od wielu dostawców, kosztuje jednorazowo 5 000 zł. Oprogramowanie może być dodatkowo rozszerzone o opcjonalne moduły i interfejsy, które są zawsze indywidualnie dobierane pod kątem rzeczywistych potrzeb i wymagań danego serwisu. Licencja na program nie jest okresowa i nie kosztuje kilku tys. zł rocznie.
Wracając jednak do głównej kwestii, o której pisaliśmy na początku. Gdy nasza oferta ew. w przyszłości zostanie poszerzona o nową wersję programu (np. "wersja lite") przekażemy osobom zainteresowanym tę informację indywidualnie w formie wiadomości prywatnej, w niniejszym wątku oraz dodatkowo zachęcamy do śledzenia informacji o nowościach na naszej stronie.
Dziękujemy za przekazane informacje i wskazówki.
wybieram warsztat 24. Jest naprawdę ok.Pracuje kilka lat na programie "Asystent Warsztat" firmy Meteoryt i jestem zadowolony zwłaszcza że ma możliwość szczytowania kodu bezpośrednio z dowodu rejestracyjnego.

ja także wybieram Warsztat245000zl za programwybieram warsztat 24. Jest naprawdę ok.