MTM
Zweryfikowany Mechanik
Lepiej żeby moja żona tego nie przeczytałaPedantyczny, zorganizowany, młody, przystojny, bogaty i niepijący...![]()

Nie rozumiem cię zupełnie. Jeśli proponuję klientowi daną cześć i rekomenduje ja to klient ma świadomość, że jest ok. Jak chce chomika to cześć jak czapka i niech sobie jedzie gdzie chce. Pamiętaj że to ty jesteś gwarantem montowanej części kutra zamowiles a nie hurtownia... Jak mnie ktoś wyskakuje, że części ma swoje to czasem się nawet cieszę. Bo kasa i tak wpadnie a gwarancji niech sobie szuka u sprzedawcyTo jest program dla klientów, wymierzony przeciwko mechanikom. Później jedzie taki klient do mechanika i sobie myśli: W tym programie to mieli tak super wszytko poukładane, zorganizowane itd, a tutaj to syf i dziada z babą brakuje. Tylko, że ten sam klient chce, żeby założyć mu najtańsze klocki bo: "Panie, ja tylko tym po okolicy jeżdżę wiec nie będę w to auto pakował dużych pieniędzy. Ma być tanio". Zupełnie jakby nie słyszał jednego zdania które padło w tym programie: "Nigdy nie pozwólcie, żeby klient wymuszał na Was montowanie najtańszych części".