arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
Miałem angola bo mieszkałem w Anglii i nim przyjechałem do Polski i trochę jeździłem ale nie zwróciłem uwagi na to że źle widać w lusterkachMiałeś kiedy lusterko lewe od Angola? Tak średnio widać![]()
Miałem angola bo mieszkałem w Anglii i nim przyjechałem do Polski i trochę jeździłem ale nie zwróciłem uwagi na to że źle widać w lusterkachMiałeś kiedy lusterko lewe od Angola? Tak średnio widać![]()
No to ja rozumiemPrzestaje być widać, jak kiere na lewą stronę się przełoży.
ale z tego co zrozumiałem to chodzi o Anglika do jeżdżenia po drodze w Polsce, kolega Encore napisał cytuję: Z jego wypowiedzi rozumiem że kierownicy nie trzeba przekładać ale lusterka trzeba więc nie rozumiem po coJeżeli chodzi o kierownicę to nie trzeba, inna sprawa ze światłami, licznikiem i lusterkami
Bo masz ruch prawostronny i poruszasz sie z prawej strony ehh nie chce mi się tego tłumaczyć, wsiądź do Anglika i jedź autostradą w Polsce, życzę powodzenia w zmianach pasu ruchu, po za tym pytaj ustawodawcy w sprawach tego przepisuNo to ja rozumiemale z tego co zrozumiałem to chodzi o Anglika do jeżdżenia po drodze w Polsce, kolega Encore napisał cytuję:
Z jego wypowiedzi rozumiem że kierownicy nie trzeba przekładać ale lusterka trzeba więc nie rozumiem po co![]()

A to wierzę ci na słowo bo ja mało po Polsce jeździłem angolem, ale jeśli masz rację to już teraz rozumiem czemu w moim samochodzie mam problem z lusterkiemBo masz ruch prawostronny i poruszasz sie z prawej strony ehh nie chce mi się tego tłumaczyć, wsiądź do Anglika i jedź autostradą w Polsce, życzę powodzenia w zmianach pasu ruchu, po za tym pytaj ustawodawcy w sprawach tego przepisu![]()
, jeżdżę 10 lat audi a4 b5 i zawsze miałem uczucie że jest coś nie tak a może kiedyś ktoś mi zamontował lusterko od angola
No właśnie porównałem z innym audi i faktycznie w tym drugim można lusterko lewe wychylić bardziej na zewnątrz tak że nie widać w nim wcale boku samochodu a w tym pierwszym na maksymalnym wychyleniu na zewnątrz widaćZapewne tak masz, mniej więcej wiesz o co chodzi to zobacz jak jest u ciebie![]()
takie coś
tak się przyzwyczaiłem i myślałem że tak jest normalnieNo raczej nie jest normalnieNo właśnie porównałem z innym audi i faktycznie w tym drugim można lusterko lewe wychylić bardziej na zewnątrz tak że nie widać w nim wcale boku samochodu a w tym pierwszym na maksymalnym wychyleniu na zewnątrz widać Wyświetl załącznik 35915 takie cośtak się przyzwyczaiłem i myślałem że tak jest normalnie

Wiesz jak to jest? Rzadko patrzę w lusterka i czasami włączam kierunkowskazyNo raczej nie jest normalnie![]()

skąd ja to znamWiesz jak to jest? Rzadko patrzę w lusterka i czasami włączam kierunkowskazy![]()

jestem zadowolony z zakupu bo suma sumarum zapłaciłem za dwa lusterka elektryczne grzane 15 zł
plus zamek drzwi prawy przód też 15 zylaNie oszczędzasz na auciedwa lusterka elektryczne grzane 15 złplus zamek drzwi prawy przód też 15 zyla

Pewnie chodził po parkingach ze śrubokrętem i szukał okazji aż złapał cacuszkoPozazdrościć cen części tylko. Chociaż ja ostatnio też do swojej kupiłem kolektor aluminiowy bez klapek za 50zl![]()

Sprzedający dał mi upust na lewym lusterku 15 zł bo jego pracownik obciął kable z kostkąi dlatego kosztowało 5zylaPozazdrościć cen części tylko. Chociaż ja ostatnio też do swojej kupiłem kolektor aluminiowy bez klapek za 50zl![]()
ale tak czy inaczej taniochaLusterko jest przykręcane od środka także trzeba by wpierw spikować zamek żeby wejść do środkaPewnie chodził po parkingach ze śrubokrętem i szukał okazji aż złapał cacuszko![]()

Ja z radiem na szrocie miałem podobnie, tylko ja za free dostałem " Panie bierz nie działa" to co wziąłem, koszta naprawy wlutowanie nowego rezystora ~2zł koszta robocizny 0zł więc jak za darmoSprzedający dał mi upust na lewym lusterku 15 zł bo jego pracownik obciął kable z kostkąi dlatego kosztowało 5zylaale tak czy inaczej taniocha

Dla wprawnego 5 minut robotySprzedający dał mi upust na lewym lusterku 15 zł bo jego pracownik obciął kable z kostkąi dlatego kosztowało 5zylaale tak czy inaczej taniocha
Lusterko jest przykręcane od środka także trzeba by wpierw spikować zamek żeby wejść do środka![]()
Turbo dekoder i jesteśw środku