• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Przeplywomierz Pierburg

Shoo92

Uczestnik
Punktów
0
Witam jestem posiadaczem Seata Toledo 2 1.8 20v. Mam od długiego czasu problem z falowaniem obrotów bo są takie momenty ze rzuci silnikiem na jalowym biegu , świece ngk przewody beru nowe , dodam ze auto jak przyspiesza ma takie lagi po prostu nie przyspiesza jednostajnie tylko łapie lagi kupiłem Przeplywke Pierburga i ku mojemu zdziwieniu po założeniu nowej auto jedzie jeszcze gorzej jak na starej co może być tego powodem ? Może jest ktoś mi w stanie pomóc, bo mechanicy w bialymstoku rozkładają rece...

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1896
Miasto
Koszęcin
Lepiej mieć lewe pieniądze niż lewe powietrze. Psikaj tym do zmywania hamulców ino tak z umiarem bo nasi pomyślą, że tym razem spadła rakieta z głowicą taktyczna. Jak się zmieni dźwięk silnika albo obroty to masz nieszczelnosc

Shoo92

Uczestnik
Punktów
0
Widze Panowie Przyjaźni i pomocni :) , sprawdzę nieszczelnosc na początek:) a Chris to który? :)

Shoo92

Uczestnik
Punktów
0
Haha dobre , strach się bać jak czytam , Panowie a jeszcze jedno powiedzcie mi czy to że jakiś pajac kiedyś usunął katalizator może robic mi takie jazdy ? Wczoraj zauważyłem ani katalizatora nie ma ani sondy która być tam powinna.

Pangia

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
324
Miasto
Rakszawa
Raczej nie, generalnie wolnossąca benzyna może gorzej jeździć bez kata, ale nie powinno to mieć znaczenia dla kultury pracy silnika.

Do góry Bottom