• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Przestroga

slawek2007.28

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
429
Miasto
Okolice Ostrołęki
Pewnie że nie o niego.
Tylko jak wejdziesz w link to wszystko tam jest.
I proszę nie mylić z "Autoelektronika" z kolegą z poludniowej czesci polski.
Bo ten co mnie wykiwał to powinien zmienić NIK na AUTOOSZUST Poznań.

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Pewnie że nie o niego.
Tylko jak wejdziesz w link to wszystko tam jest.
I proszę nie mylić z "Autoelektronika" z kolegą z poludniowej czesci polski.
Bo ten co mnie wykiwał to powinien zmienić NIK na AUTOOSZUST Poznań.
Czemu nie podasz po prostu jego nicku oficjalnie, tylko takie zabawy w kotka i myszkę, po za tym jak już się wysyła to nie za pobraniem tylko przedpłata, ja tak prawie od zawsze robię, ewentualnie alledrogo +cena prowizji za sprzedaż, życie mnie tego nauczyło, ograniczone zaufanie tym bardziej z sieci, co innego jak osoba znasz z Reala

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
A co w ogóle sprzedawałeś ? I za jaką kwotę ?

2600 ziko

Komornik

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
718
Ale jeśli było za pobraniem to jak odebrał?

maciek.k-k

SuperMechanior
Punktów
621
Miasto
OPOLSKIE
Towar za 2600 sprzedajesz a o 20 pln aferę toczysz. Gość I tak na to ma wyxxxne.
A po zatym ciesz się ze nie straciłeś 2600 bo co niektórzy tu na forum musieli i takie straty ponieść po przebojach z klientami.
Podaj numer konta to zrobimy forumową zrzutkę abyś wybaczył bliźniemu

• Lubię to!
Punktów: Wjs

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Tylko tutaj nie chodzi o pieniadze a o slowo honor i nazwisko, ktore ma sie tylko jedno.

Tyle w temacie. Zawsze sie idzie dogadac i wyjsc z twarza, trzeba tylko miec jaja zeby powiedziec: sorry, zjebalem sprawe. Jakos sie dogadamy.

Tyle i az tyle.

slawek2007.28

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
429
Miasto
Okolice Ostrołęki
Tylko tutaj nie chodzi o pieniadze a o slowo honor i nazwisko, ktore ma sie tylko jedno.

Tyle w temacie. Zawsze sie idzie dogadac i wyjsc z twarza, trzeba tylko miec jaja zeby powiedziec: sorry, zjebalem sprawe. Jakos sie dogadamy.

Tyle i az tyle.
Właśnie o to chodzi.
Dzada śmiecia oszusta trzeba jebać.
Po waszych nie których podkreślam nie których wypowiedziach, zaczynam myśleć to samo co o nim.
Szanujcie się inie róbcie z giemby szmaty.
Pozdrawiam.
Koniec tematu.
Uważajcie na takich bo wyślesz mu coś sprawnegodo naprawy a dostaniesz złom a co najgorsze gówno w przesyłce.

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1395
Ten nick "Autoelektronika" z olx kojarzy sie z kolega z poludniowej czesci polski. Moze warto sprostować o kogo chodzi?
@Autoelektronika Danielu, wiem ze nie chodzi o Ciebie :)
hehe,nie Marcin o mnie nie,swojego RETa mam w szafce i dobrze mi z nim i zazwyczaj jak wymieniam sprzety u siebie i cos idzie na handel to staram sie tez na forach branzowych ogłaszać nie ukrywając ze ja to ja.
Tu w temacie Sławka chodzi tylko o jakis tam honor,ktos porwał sie z motyka na ksiezyc i nie odebrał paczki.Co innego jakby ktos z naszego grona kogos przekrecił.Ja miałem przypał z jednym z forumowiczów,wiekszosc pewnie czytała gdzies tam kiedys.Kiedys nawet dzwonili domnie dwa razy heheh niewiem poco bo nie odebrałem,chyba mysla ze zapomniałem sobie o temacie.Oby takich i innych przypadkow nie bylo badz bylo jak najmniej a jezeli chodzi o urzadzenia branzowe to wiekszosc co sprzedalem była na odbior osobisty i spokoj swiety.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Towar za 2600 sprzedajesz a o 20 pln aferę toczysz. Gość I tak na to ma wyxxxne.
A po zatym ciesz się ze nie straciłeś 2600 bo co niektórzy tu na forum musieli i takie straty ponieść po przebojach z klientami.
Podaj numer konta to zrobimy forumową zrzutkę abyś wybaczył bliźniemu
Maciusiu, czyżbyś miał coś za uszami, bo można mieć wrażenie, że masz ból 4 liter w związku z tematem ?:D

maciek.k-k

SuperMechanior
Punktów
621
Miasto
OPOLSKIE
Maciusiu, czyżbyś miał coś za uszami, bo można mieć wrażenie, że masz ból 4 liter w związku z tematem ?:D
Kazdy ma cos za uszami i nie pitolcie ze jestescie taci swieci bo siedzicie w pierwszej ławce w kościele. Kazdy z nas przezył to i owo z czego jest dumny i nie ale nie krzyczy na cały swiat jaki to jest pokrzywdzony i biedny.

• Lubię to!

Komornik

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
718
Chyba żyje od wczoraj, bo myślałem ze chodzi o coś więcej. Codziennie mnie ktoś w chuja robi bardziej. Nie starczyło by czasu żeby to opisywac. Dziś jeździłem z olxa odebrać bujaka dla dzieciaka. Okazało się ze w stanie tragicznym. Straciłem pół godziny przez miasto dojechać.

• Lubię to!

maciek.k-k

SuperMechanior
Punktów
621
Miasto
OPOLSKIE
Chyba żyje od wczoraj, bo myślałem ze chodzi o coś więcej. Codziennie mnie ktoś w chuja robi bardziej. Nie starczyło by czasu żeby to opisywac. Dziś jeździłem z olxa odebrać bujaka dla dzieciaka. Okazało się ze w stanie tragicznym. Straciłem pół godziny przez miasto dojechać.
I jak tu ktos napisał powinien przeprosić i zwrócić za paliwo aaa
Znając ludzi to pewnie dostałeś kase i w drogę powrotną przewiezli cię na lawecie z podziekowaniem ze ich odwiedziłeś

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Dalej nie rozumiecie, albo nie chcecie zrozumieć.

Co innego pojechać i coś zobaczyć, a co innego dostać paczkę z jakimś gównem., które miało nim nie być.
Teraz to Wy dramatyzujecie.

Jakiś czas temu jak byłem w PL, sprzedawałem na allegro wykrywacz metali, markowy. Kupił go jakiś głupek, allegro skasowało prowizję prawie 200 zł, facet chciał żebym wysłał to za pobraniem właśnie. Coś mnie tknęło i zadzwoniłem do typa - albo wpłata na konto, albo nara. Powiedział, że nie ma problemu i zaraz kasę wyśle. Mijają kolejne dni, chyba koło tygodnia. Dzwonię do typa - nagrana rozmowa w załączniku.

Z racji, że paczka wg. allegro nie wyszła , oni nie mają pewności, że nie doszło jednak do transakcji, bo wg. nich nie było listu przewozowego wygenerowanego. Musiałem się z nimi użerać przez prawie tydzień, pisząc w sposób zrozumiały dla ograniczonych ameb umysłowych. Chyba łącznie 7 maili. Łaskawie przyznano mi zwrot prowizji.

Stracony czas, nerwy, przez jakiegoś złamasa - bez sensu.

Więc takich debili trzeba piętnować i gnoić jeżeli działają w zamkniętym środowisku takim jak fora , zakupy to nie zabawa... Szanujmy czas, tym bardziej, że praktycznie go nie mamy, bo trzeba poginać.

Pozdrawiam

Załączniki

• AUD-20211129-WA0005.rar
    93,5 KB · Wyświetleń: 12

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Dalej nie rozumiecie, albo nie chcecie zrozumieć.

Co innego pojechać i coś zobaczyć, a co innego dostać paczkę z jakimś gównem., które miało nim nie być.
Teraz to Wy dramatyzujecie.

Jakiś czas temu jak byłem w PL, sprzedawałem na allegro wykrywacz metali, markowy. Kupił go jakiś głupek, allegro skasowało prowizję prawie 200 zł, facet chciał żebym wysłał to za pobraniem właśnie. Coś mnie tknęło i zadzwoniłem do typa - albo wpłata na konto, albo nara. Powiedział, że nie ma problemu i zaraz kasę wyśle. Mijają kolejne dni, chyba koło tygodnia. Dzwonię do typa - nagrana rozmowa w załączniku.

Z racji, że paczka wg. allegro nie wyszła , oni nie mają pewności, że nie doszło jednak do transakcji, bo wg. nich nie było listu przewozowego wygenerowanego. Musiałem się z nimi użerać przez prawie tydzień, pisząc w sposób zrozumiały dla ograniczonych ameb umysłowych. Chyba łącznie 7 maili. Łaskawie przyznano mi zwrot prowizji.

Stracony czas, nerwy, przez jakiegoś złamasa - bez sensu.

Więc takich debili trzeba piętnować i gnoić jeżeli działają w zamkniętym środowisku takim jak fora , zakupy to nie zabawa... Szanujmy czas, tym bardziej, że praktycznie go nie mamy, bo trzeba poginać.

Pozdrawiam
Na allegro najlepiej płacić przez PayU, zablokować inne formy płatności i tyle, jeśli jest taka możliwość

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Co innego handel w sieci, co innego robienie debila przez innego forumowicza. Debili w miare mozliwosci trzeba punktowac.

Tyle w temacie.

Do góry Bottom