Witajcie panowie , potrzebuje sprawdzonego źródła do zakupu sondy do renault i interfejsu do psa . Zależy mi na stu procentowym oryginale, do psa tylko głowica a do renault głowica i program koniecznie najnowszy z pełną obsługą online.
techtopics.co.uk
12to sama głowica dołóż do tego program to sie zorientujesz ile kosztuje.12 tyś za ori NOWĄ głowicę to cena zaporowa? kup za tyle tester diagnostyczny....
zawsze możesz szukać używki albo coś kompatybilnego przez J2534
Czyli brać to co jest i nie marudzić.Jeśli chodzi o głowice do renault/nissan/mitsubishi to cena cały czas tylko rośnie bo wysychają źródła w których można ja kupić bo renault jak i mercedes wprowadziły zakaz sprzedaży niezależnym warsztatom .
PS.: Jedynym sposobem kupienia tego taniej jest tylko wtedy gdy masz kogoś wysoko postawionego na serwisie danej marki i wtedy załatwi ci to bez marzy oraz pozwoli ci współdzielić swój login do oprogramowania za 1/4 normalnej ceny .
Za program płaci klient. Tylko trzeba swoich klientów uświadomić jak to działa i poniżej 300 zł nie brać za diagnostykę online12to sama głowica dołóż do tego program to sie zorientujesz ile kosztuje.
Program to nie problem potrzebuje tylko pewnej głowicy Ori do psa , dlatego spróbuję na tej stronie co kolega podał.Za program płaci klient. Tylko trzeba swoich klientów uświadomić jak to działa i poniżej 300 zł nie brać za diagnostykę online
Koszty masz też wykupujesz jeden Vin 45 euro na tydzień i działasz sobie. Jakiekolwiek kodowanie to 8euro piszesz do sremi i wysyłają Ci kod czekasz od 3godzin do max 5dni .Nie wiem panowie czy jest sens ładować tyle w głowice skoro DB China też się połączysz on-line ale jest bariera w postaci dostępu SREMI. Kolega z kanłu autonomis przedstawił na czym ta bariera się opiera. Koszty uzyskania tego certyfikatu i odnawianie go co rok to dopiero będzie bariera.
Wiadomo po co żeby taki klient jechał do ASO gdzie go zdziela zdrowo,nawet głupi dodatek eolys trzeba będzie wbic do sterownika i też że sremi . Ile wtedy powiesz klientowi za dolewkę? 1000zl chybaNo o tych kosztach już nie wspominam