• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Renault Kangoo 1.9D Pompa wtryskowa LUCAS EPIC

tofekk

Początkujący
Punktów
6
To auto mnie nie przestanie zadziwiać, jeden przekaźnik trzeba było pozbawić sterowania i zmostkować przewody + starą linkę gazu idącą do potencjometru podciągnąć na maksa żeby ten pojebany samochodzik widział, że gaz jest wciśnięty bo inaczej po wciśnieciu gazu odłączał plus na wentylator i wspomaganie i **uj wiec co jeszcze

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1546
ale czemu się dziwisz jak wywaliłeś pompę z elektroniką która coś tam informowała lub przełączała w elektryce.
a teraz masz chamską mechaniczną :) która tego nie robi.

carniski1

SuperMechanior
Punktów
-142
ale czemu się dziwisz jak wywaliłeś pompę z elektroniką która coś tam informowała lub przełączała w elektryce.
a teraz masz chamską mechaniczną :) która tego nie robi.
No to trzeba wypieprzyć całą elektronikę z auta i będzie spokój

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Carniski1 Czyli twoim zdaniem wywalamy " Całą elektronikę" ale jednak zostawiamy część. Przeczytaj swój post #24 i powiedz czy to ma sens co ty wygadujesz? Piszesz myśląc, że wiesz o czym piszesz ale tak naprawdę nic nie wiesz.

Drugi2

SuperMechanior
Porady
5
Punktów
1546
powiedz czy to ma sens co ty wygadujesz? Piszesz myśląc, że wiesz o czym piszesz ale tak naprawdę nic nie wiesz.

przecież to klasyczny trolek. podejrzewam, że ktoś ma tu drugie konto i właśnie śmieje się do rozpuku z reakcji innych

To była przenośnia wiadomo że ABS ESP ledy i diody w alternatorze zachowujemy
A radio? Czy mogę zachować radio? Bo ja czasami lubię posłuchać muzyki w trasie. I wzmacniacz od subwoofera, bo The power snap to się nie da bez basów.

Do góry Bottom