• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Renault megane 1.5 dci

rafal.

SuperMechanior
Punktów
15
Miasto
Irlandia Polnocna
Witam,moglibyscie mi podpowiedziec czy warto sie zainteresowac tym autem.Brat chce kupic taka meganke ale ani brat ani ja nie mamy doswiadczenia z tymi autami.Wiadomo jak to ze wszystkim sa rozne opinie,no ale moze wypowie sie ktos kto mial do czynienia z tym modelem,dzieki pozdrawiam

A

autozibi

Napisz trochę więcej informacji ....
Jeżeli jednak ma na "blacie" powyżej 150.000 km to już bym omijał szerokim łukiem takie auto.
Jednak niech jeszcze inni opiszą swoje doświadczenia .

mathiass

SuperMechanior
Punktów
153
jesli jest na delphi czyli przed liftem to omijac z daleka, jesli na siemens po lifcie mozna brac bo juz w tych jest mniejsze prawdopodobniejstwo obrucenia sie panewni, w 1szych 1,5 panewki leca jak jablka z drzew

rafal.

SuperMechanior
Punktów
15
Miasto
Irlandia Polnocna
Sorki panowie zapomnialem dopisac o jaki rocznik chodzi 03,04 lub 05.Troszke sie rozgladalem co jest w tej chwili na rynku,wiekszosc przebiegow zaczyna sie od ok 120.000 ale czasami sie zdarzy ponizej.Dzis rozmawialem z kolega ktory mial taka renowke tylko ze silnik byl 1.4 z 2003r ,mowil ze czesto mial problemy z elektronika i nie mogl nigdy sie polapac o co chodzi.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Sorki panowie zapomnialem dopisac o jaki rocznik chodzi 03,04 lub 05.Troszke sie rozgladalem co jest w tej chwili na rynku,wiekszosc przebiegow zaczyna sie od ok 120.000 ale czasami sie zdarzy ponizej.Dzis rozmawialem z kolega ktory mial taka renowke tylko ze silnik byl 1.4 z 2003r ,mowil ze czesto mial problemy z elektronika i nie mogl nigdy sie polapac o co chodzi.
a powiedz mi kto może się połapać w elektronice Renówek :D łapka do góry kto łapie elektronikę renówek

mathiass

SuperMechanior
Punktów
153
znam taka osobe ktora ogarnia kazdy temat :)

Do góry Bottom