Witam ponownie, jest jakiś problem gdyż po wpisaniu kodu 0732 pojawia się ERROR. Ten sam kod podają dwa niezależne źródła w związku z tym błąd tkwi w czymś innym. Wprowadzałem kod już ze 4 razy 3 razy jak go otrzymałem z pierwszego źródła i 1 jak otrzymałem go od ciebie. Nie mam pojęcia o co może chodzić gdyż tak jak pisałem wyżej dwa źródła podają 0732, wprowadzam kod w swoim Scenicu II nie po raz pierwszy choćby po każdym odłączeniu akumulatora. Sprawa ma się tak, że moja stara zmieniarko-sterownik znajdujący się w konsoli środkowej pod climatronikem padła. Nie podświetlały się przyciski nie można było niczym sterować, po sprawdzeniu bezpieczników i napięcia na kostce zmieniarki wszystko wskazywało, że padła. Dziś otrzymałem drugą zmieniarkę-sterownik taką samą jak moja stara. Po podłączeniu zaświeciły przyciski, na wyświetlaczu pojawiły się 4 zera, no i po wprowadzeniu otrzymanego kodu 0732 wywala ERROR. Dodam, że kilkukrotnie podłączałem swoją starą zmieniarkę, uprzednio odłączałem akumulator i definitywnie nie daje oznak życia nie pojawiają się nawet zera do wpisania kodu po prostu zdechła. Nowa zmieniarka daje oznaki życia ale nie mogę wprowadzić podanego przez ciebie jak i przez inne źródło kodu.