• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Rozrząd jeep

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075

banan4742

Początkujący
Punktów
2
A ty to kto, że nie potrafisz wycenić swojej pracy...?:eek:
Pomijając fakt, że z czytaniem u ciebie to nie najlepiej...bo wyskakujesz jak Filip z konopii i zakładasz nowy temat robiąc śmietnik na forum- choć jest jak wół już od dawna taki temat - https://forum-mechanika.pl/threads/ile-za-wykonana-prace.5764/

Ja to mechanik z zamiłowania a nie z musu i potrafię wycenić swoją pracę a propo czytania ze zrozumieniem to pisałem że pytam z ciekawości i faktycznie nie zauważyłem tematu za co przepraszam nie siedzę na forach co do zaśmiecania forum to proponuje usunąć ten temat. Uzyskałem chociaż jedną odpowiedz od kolegi pawel2406 za co dziekuję. Odpowiedzi typu naprawiasz i niewiesz za ile to tak jakby napisć jesteś mechanikiem i niewiesz jak wymienić rozrząd, myślałem że forum jest po to by pomagać a nie się wyśmiewać. Pozdrawiam wszystkich i miłej niedzieli.

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
Ja to mechanik z zamiłowania a nie z musu i potrafię wycenić swoją pracę a propo czytania ze zrozumieniem to pisałem że pytam z ciekawości i faktycznie nie zauważyłem tematu za co przepraszam nie siedzę na forach co do zaśmiecania forum to proponuje usunąć ten temat. Uzyskałem chociaż jedną odpowiedz od kolegi pawel2406 za co dziekuję. Odpowiedzi typu naprawiasz i niewiesz za ile to tak jakby napisć jesteś mechanikiem i niewiesz jak wymienić rozrząd, myślałem że forum jest po to by pomagać a nie się wyśmiewać. Pozdrawiam wszystkich i miłej niedzieli.
kolego -te irytacje są zbedne ,naprawde czasami warto poczytać i poszukać a jak tu jest jakiś nadgorliwy smutny pan z US i czyta natuje
albo pani udającą niewinną blondyne i wlepi ci mandat ? były takie przypadki np z żarówkami za 10pln

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
cholera macie racje ! wpada do mnie fecet po 3 warsztatach nie działa klima :eek:
ciśnienie ma czynnik jest a klima nie działa -facet sie gotuje ze złości i jego auto takze !
wkładm bezpiecznik 30A bo był 20 i spalony -klima rusza -zabieg 5 min
mam dylemat ile skasować -skoro zapłacił juz prawie 300pln u innych :D:D:D
odpowiem ile skasowałem na PW ;):D:D:oops:

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
Taki stosuje od początku działań w branży. Pitole się z jakimś rozrządem dwa dni, i dochodzę do wniosku, że to sie powinno zrobić w 4 godziny. Rachunek wynosi wtedy 400zł.-To tylko taki przykład.

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
Taki stosuje od początku działań w branży. Pitole się z jakimś rozrządem dwa dni, i dochodzę do wniosku, że to sie powinno zrobić w 4 godziny. Rachunek wynosi wtedy 400zł.-To tylko taki przykład.
a jak do chodzisz do tego??

banan4742

Początkujący
Punktów
2
Już po irytacji dziabnołem piwko i zapaliłem:cigar: . Tak na poważnie to umnie jest tak że pracuje na pełny etat nie w brnży motoryzacyjnej a mechanike robię po robocie do tego dochodzi ogarnięcie domostwa i rodziny więc nie licze na godziny w większości robie znajomym a i tak jest niezła kolejka. O mechaniku i żarówce słyszałem trzeba się pilnować nawet nieżyczliwego sąsiada.

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
a dziekuje ci mario dziekuje bardzo -ja takze płacu zusy i podatki ale srusów nie płace :eek::eek::eek::eek::eek:

a do kiedy te srusy są płatne??

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
Ty, co my tu robimy?
Doradzamy tym co nam psują rynek.
nie stresuj sie oni nie sa z naszych miast -nie mam psują rynek -chyba :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
niestety nic nie poradzimy !! coraz częściej sie zastanawiam nad czechami albo słowacją
mniejsze podatki i zusy i na starosc bedzie taka sama emerytura ;)

znajomy hydraulik w slowacji albo czechach otworzył firme i naprawde ma lepiej

Do góry Bottom