• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Rygiel Mercedes

krzysixxx

Początkujący
Punktów
1
Witam, kiedy jest padnięty rygiel to świecą się kontrolki ?kierownica odblokowana i nie ma charakterystycznego dzwieku po włożeniu kluczyka kontrolki się świecą ale nie chcę zakręcić próbowałem na krótko ale nie odpala
Pacjent w212 Mercedes 09 r
Automatyczne połączenie postów:

Witam, kiedy jest padnięty rygiel to świecą się kontrolki ?kierownica odblokowana i nie ma charakterystycznego dzwieku po włożeniu kluczyka kontrolki się świecą ale nie chcę zakręcić próbowałem na krótko ale nie odpala
Pacjent w212 Mercedes 09 r
A i wcześniej normlanie się składały lusterka przy zamykaniu dzwi a teraz nic.

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
985
Miasto
PGS
Emulator wychodzi najtaniej . Podczas diagnostyki powinien być blad odnośnie blokady kierownicy

Pawel23

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
116
Miasto
Wołomin
Silniczek możesz wymienić ale w moim przypadku to nie pomogło bo ster się zablokował. Ważne jest aby podlaczyc zespół w takim samym położeniu jak przy odpięciu. Ja zastosowałem Emu i auto śmiga jak ta lala . Koszt emulatora z programowaniem to 650zl do tego musisz dodać swoje z demontazu kolumny kierowniczej i poskładaniu wszystkiego do kupy

krzysixxx

Początkujący
Punktów
1
Emulator wychodzi najtaniej . Podczas diagnostyki powinien być blad odnośnie blokady kierownicy
Noi tu jest problem bo 0 błędów a sprawdzane było przez 3 różne komputery i jak wchodziłem w specyfikację to było że ME nie zezwala na rozruch

Do góry Bottom