Szanowny forumowiczu,
datę podam ok. 3 tygodnie przed szkoleniem, jak już będzie wszystko gotowe (głównie materiały szkoleniowe). Jeśli nic się nie zdarzy, to powinna to być druga połowa czerwca.
Może być to jednak również później, gdyż dostałem wstępną propozycję od jednego z dużych i znanych producentów części i systemów do samochodów (układy sterowanie silników i inne), aby pisać dla nich różne materiały szkoleniowe. Nazwy firmy nie mogę podać. Jeśli propozycja się "zmaterializuje" to ją przyjmę, bo to jest bardzo rzadka możliwość dostępu do informacji technicznych bezpośrednio od producenta, również o najnowszych rozwiązaniach (nieważne, że po angielsku). Trzeba będzie na ich bazie przygotować informacje techniczne i opracowania. Opracowane materiały te mają być ogólnodostępne, najprawdopodobniej bezpłatne. Będę namawiał zleceniodawcę, aby były dostępne na stronach tego forum (pdf-y), w odpowiednim dziale (jeśli administrator pozwoli!). Dzięki tej pracy ja się czegoś nauczę a więc może i szkolenia będą ciekawsze. Proszę o zrozumienie.
Ponieważ to jest wstępna propozycja, a jej rozstrzygnięcie ma nastąpić za ok. 2 miesiąc, dlatego na razie nadal pracuję nad szkoleniami, no z małymi przerwami na artykuły (wracam na strony "Serwisu Motoryzacyjnego"; przygotowuję 2 artykuły o magistrali Ethernetowej w sieciach danych pojazdów i wykorzystaniu protokołu internetowego do diagnostyki pojazdów).
Z serdecznymi pozdrowieniami
Stefan Myszkowski