• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Rzucanie całym autem !!!!!

Punktów
4
Miasto
Czerwionka-Leszczyny
Witam Kolegów mam problem z Audi a4 b6 1.9 tdi mianowicie bardziej z zawieszeniem opisze dokładnie co się dzieje przy prędkości około 90-100 KM/H przy nawet delikatnym skręcie w lewo bardzo mocno szarpnie autem w tą samą stronę, w prawo ok wrażenie przy tym skręcie takie jak by było koło nie dokręcone przy niższych prędkościach to samo, po prostu lekkie muśniecie kierownicy w lewo a auto bardzo mocno reaguje na ten manewr można to porównać do awaryjnego ominięcia przeszkody tylko bez wiedzy kierowcy .Pozdrawiam Damian

Punktów
4
Miasto
Czerwionka-Leszczyny
Nie czuc nic przy jeździe tylko jak skręcasz w lewo to żuca ,łożysko ok .. Ps.Zawieszenie owszem ja wymieniałem a około 7 miesięcy temu serwis ASO Audi wymieniali właśnie ten przegub lewy .

Punktów
4
Miasto
Czerwionka-Leszczyny
Poprostu dało się jechać na wprost tylko drgania były tylko że dosyć wolno przy skręcaniu w lewo koło szurało po asfalcie , jak by się niedało jechac to bym z wami nie gadał bo auto dawno by było na lawecie i u mechanika a serwisy aso bedę omijał zdaleka tak dokręcili najwidoczniej

Do góry Bottom