Tobiasz_inż. OMC
Początkujący
Witam,
Mam zamiar zakupić swój pierwszy (poważny) samochód.
Jego przeznaczeniem będą głównie dojazdy do pracy (około 20 km) oraz, jak wspomniałem w temacie "wakacyjne ciąganie domku na kółkach". Dodam, że przyczepka, będzie niewielka (Niewiadów n126e), oraz dysponuję kwotą 10 000 PLN.
Chciałbym zasięgnąć Waszego zdania, odnośnie tego, które silniki i przekładnie najlepiej znoszą takie warunki eksploatacyjne i w których modelach samochodów można je znaleźć.
Mam zamiar zakupić swój pierwszy (poważny) samochód.
Jego przeznaczeniem będą głównie dojazdy do pracy (około 20 km) oraz, jak wspomniałem w temacie "wakacyjne ciąganie domku na kółkach". Dodam, że przyczepka, będzie niewielka (Niewiadów n126e), oraz dysponuję kwotą 10 000 PLN.Chciałbym zasięgnąć Waszego zdania, odnośnie tego, które silniki i przekładnie najlepiej znoszą takie warunki eksploatacyjne i w których modelach samochodów można je znaleźć.
widziałem kilka sztuk zabudowanych na kampera i na prawde sensownie to wyglądało,spanie dla 2 osób,mebelki,a samochód jest w sumie nie wiele większy od zwykłej osobówki,niewiadówka bez problemu by pociągnął,o ile była by jeszcze taka potrzeba
. nie doradzajcie takich glupot a jak chcecie sprzeac czy sprzeawac Swoje FURKI to od tego jest Allegro. VW 4 to jedna z najlepszych rozwiazan. No i te Alhambra,Sharan,Galaxy.Pozdrawiam