• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Seat Leon I

Alko-maty

Uczestnik
Punktów
2
Miasto
Warszawa
Ciekawy i rzadko spotykany kolor, pytanie czy przebieg też jest oryginalny czy cofany. Poza tym to dobra i sprawdzona jednostka należąca do tych niezawodnych, poczytaj co nie co o starszym TDI 110km i sam się przekonasz. Minusem jest brak automatycznej klimy, ale można to przeżyć. Generalnie podjechałbym obejrzeć i sprawdził stan turbiny oraz dwumasy.

GregorPassatCc

SuperMechanior
Punktów
13
autko jak na zdjeciach widac wyglada na bardzo zadbane jak na rocznik 2002....ciekawe tylko jak wyglada na zywo no i czy przebieg jest prawdziwy i nie cofany... jesli by byl prawdziwy to ma przejechane 282 000tysie wedlug tego rocznie robil ok 19000 tys km.....

brzozaayz

SuperMechanior
Punktów
161
Weź kogoś kto się zna niech oglądnie i zadecyduje czy się nadaje czy nie .

Bartkowy

Nowy
Punktów
0
Miasto
Wrocław
Mój kumpel ma Leona w prawdzie nieco młodszego, ale przerobił go na gaz i jest zadowolony :)

piotrek s

Nowy
Punktów
0
Miasto
Strzegom
miałem 2 lata Leona z tym silnikiem i mogę polecić dynamiczne oszczędne i bezawaryjne auto jeżeli przebieg prawdziwy to sprawdzić turbo i dwumasę

Alko-maty

Uczestnik
Punktów
2
Miasto
Warszawa
Turbo to mniejszy problem bo można zregenerować, gorzej natomiast koszt wymiany sprzęgła plus koła dwumasowego o czym już pisałem. Jak sprawa Leona zakończyła się ostatecznie, byłeś oglądać?

XSAD

Nowy
Punktów
0
Miasto
Włodawa
Niestety nie było mi dane zobaczyć ten model na żywo.
Dzięki za czas.

Alko-maty

Uczestnik
Punktów
2
Miasto
Warszawa
Okej nie ma sprawy, domyślam się że w takim razie nie kupiłeś i poszukujesz alej. Podawaj linki do oceny na forum i postarmy się doradzić oraz podpowiedzieć.

Do góry Bottom