mondziak220
Uczestnik
A co z tym w211 ? Kłopoty czy warto kupić ?

Łatwo powiedziećJak chcesz czterokopytowca to uzbieraj drugie tyle i kup MK5 2.0 albo 2.7![]()
. Nawet drugie tyle chyba niestarczyloby. Nie znam cen mk5, ale z mocną benzyną, awd i jakimś przyzwoitym wyposażeniem raczej trzeba mieć ponad 100 tys . Miejsza o to
. Musze się skupić na jakimś aucie w moim budżecie cenowym. Jak narazie alfa 159 z 2.4 zrobiła na mnie rewelacyjne wrażenie jeszcze jak będzie napęd q4 to całkiem będe szczęśliwy. Drugie miejsce e60 3.0d bądź jakaś benzyna R6 . Miejsce trzecie w211 e350 . Czwarte Mk4 2.5
jak dobrze pójdzie to z dużą navi i 4wd 
Trzeba mieć 60 tysJak chcesz to za 60tys MK5 będzie Twojejak dobrze pójdzie to z dużą navi i 4wd
![]()

. Rcz również odpada za malutki. Mam już jednego puga jest nim 207 1.6 hdi 2011r. Może kiedyś taki mały wariat będzie w moim posiadaniu. Typu rczRX8 ma mój znajomy. Troche wariat. Jak tylko mazda uzyskała temperature roboczą to na każdym biegu czerwone pole i dirft na każdym zakręcie. Silnik Wankla zajechał po 120 tys oryginalnego przebiegu. Teraz włożył do niej silnik 2jz od supry. Bardzo fajne autko. Dla mnie trochę słaby doł, ale od czterech tysięcy do 8.500-9000 to jest odkurzacz nie dowyprzedzenia.Wczoraj miałem okazję pojeździć mazda rx 8. Też ciekawe autko

HekatombaFota nr2 coś dla mnie

Wiązka wiązkę pogoania. A to auto bez bajerów. Tylko abs ESP klima tempomat itd. Co się musi dziać w nowych mercedesach audiacach itd . Gdzie są aktywne tempomat kamerki duperelki. Podziw dla was panowie, że w labiryncie kabli wiecie co jest pięć. A propo chciałem tez poszerzyć swoją wiedzę na temat kablotologi itd . Na cxym polega sieć can czy k-linia. Z tego co przeczytałem to can to jakieś kabelki, dzięki którym sterowniki komunikują się ze sobą. W przypadku tej Mazdy jest can czy k-linia? Czy zdarzają się uszkodzenia takiej sieci ? Oraz gdzie najczęściej się znajudje?Hekatomba![]()