Ursusraketa
SuperMechanior
- Punktów
- 68
Korzystam jak z azotu , czasami 10 czasami 15 bar . Zależy czy szukam nieszczelności czy sprawdzam czy jest szczelne , czy sterowane jest zaworem ,ale zazwyczaj 15
Detektor u mnie pika ciagle na średniej czułości a na najmniejszej czułości nie znajduje nic dlatego mi on nie podchodzi. Hydrogenu ładujesz o wiele mniej bo on wyjdzie każda najmniejszą dziurą .Ale detektor Tobie pokaże sygnał , ale spadek ciśnienia bd miał jak na azocie i na pianie nie bd tak widać . Czasami potrzebne jest ciśnienie żeby zrobił się wyciek .
Ja mam texe i po aktualizacji softu w 705r oszaleć można , codziennie po parę razy wola żeby otworzyć ten zawór bezpieczeństwa przy butli bo za wysoka różnica ciśnień.
Czyli nie aktualizowaćJa mam texe i po aktualizacji softu w 705r oszaleć można , codziennie po parę razy wola żeby otworzyć ten zawór bezpieczeństwa przy butli bo za wysoka różnica ciśnień.
Aktualizacje zrobił serwisant przy wymianie filtrów i tu czar prysł jak od dwóch lat zero problemów tak po serwisie syf kiła i mogiła , jak dzwonię do ic do serwisanta tak ma być nowy soft i tyle.Czyli nie aktualizować
W poprzedniej robocie pamiętam że sami wymieniliśmy filtr, na nim był jakiś kod do wpisania i tyleAktualizacje zrobił serwisant przy wymianie filtrów i tu czar prysł jak od dwóch lat zero problemów tak po serwisie syf kiła i mogiła , jak dzwonię do ic do serwisanta tak ma być nowy soft i tyle.
Wymóg był bo akurat się kończyła gwarancja. Tutaj filtr filtram i olej ale trzeba znać hasło żeby zresetować żywotność oleju w maszynie.W poprzedniej robocie pamiętam że sami wymieniliśmy filtr, na nim był jakiś kod do wpisania i tyle
Chodzi o olej w vacumpompie?Wymóg był bo akurat się kończyła gwarancja. Tutaj filtr filtram i olej ale trzeba znać hasło żeby zresetować żywotność oleju w maszynie.
Dokładnie ten olej ma swoją żywotność i w moim modelu texy po wymianie trzeba skasować żywotność . Do tego musisz znać hasło żeby zalogować się do maszyny . Ot taka proceduraChodzi o olej w vacumpompie?
To słabo, popsuł ci maszynęDokładnie ten olej ma swoją żywotność i w moim modelu texy po wymianie trzeba skasować żywotność . Do tego musisz znać hasło żeby zalogować się do maszyny . Ot taka procedura