• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Sieć 5G- inne spojrzenie na "wirusa"

TeslaManiac

SuperMechanior
Punktów
322
Ten filmik to jakiś żart... 5G oczywiscie nie jest zdrowe ale tu już polecieli z wyobraznią grubo.

TeslaManiac

SuperMechanior
Punktów
322
Ilu z Was ma wifi na 5g w domu? I czy odczuwa coś złego przez to?
Ja mam od wielu lat. Oczywiście że to bzdety, ale masa ludzi uwierzy i będzie chodziła w kaskach :) swoja droga może warto zacząć produkować specjalne kaski anty5G, bedą schodzić jak ciepłe bułki...

Mikidz

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
474
To samo było jak wprowadzali sieci komórkowe, wszyscy straszyli że nadajniki będą ludziom gotować mózgi na żywca mikrofalami. Potem była moda na wiatraki i infradźwięki, teraz jest moda na 5G.

To, że gospodarka zdycha, to tam nie istotne, ważne, że 5G nas zabije... Ludzie, opamiętajcie się :)

slawek89

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Mielec
Tylko, że ruter domowy 5G oznacza pasmo 5GHz a sieć komórkowa 5G to zupełnie inne częstotliwości.
Co nie zmienia stanu rzeczy, że ogólna paranoja nt. jest przesadzona.

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
nie polecam 5G, temat za bardzo inteligentny...twój telefon w 5G cały czas rejestruje z kamery obraz do serwera a ty nawet o tym nie wiesz że tak się dzieje. Szpiegostwo na 5(G), może dużo więcej a ty o tym nie wiesz co się dzieje. Oglądałem materiał inżyniera na temat technologii 5G i co moż i co się dzieje. W życiu nie kupię nic w 5G.

TeslaManiac

SuperMechanior
Punktów
322
Nie bedziesz mial wyboru bo wszystko bedzie w 5G wiec i tak kupisz.

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2076
Miasto
Kaczory
Ja na elewacje będę kładł płyty ołowiu a miedziany dach uziemilem. Telefon mam na kabel, internet światłem i kablem. Tv kablem. Kuchenka gazowa zapalana zapałkami. Mikrofala ma zakaz wstępu do domu.
Do tego każdy kto wchodzi do domu musi przejść obowiązkowe rozmagnesowanie i zdjęcie ładunku elektrostatycznego.
Dzieci dostały na gwiazdkę samochód RC. Na szczęście zdążyłem go za okno wyrzucić zanim do końca rozpakowały. Jak wychodzimy na dwór to robimy czapki z foli aluminiowej.
Jest zajebiscie.

:)

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl

Do góry Bottom