toomii76
toomi
podsumowując...
teraz możemy spokojnie poszukać następnego spisku.
teraz możemy spokojnie poszukać następnego spisku.
i bardzo dobrze. będziesz zdrowszy. wstając po niego uprawiasz jakiś sport.Ten tego więc powiem wam że ja ze ze swojej strony od kilku tygodni kładę telefony na parapecie w drugim końcu pokoju na noc![]()
Czyli ołowiem będę musiał obić kask na rower zamiast folią aluminiową?Ja telefony wrzucam do skrzyneczki obitej ołowiem.
Tak, w trosce o mięśnie karkuCzyli ołowiem będę musiał obić kask na rower zamiast folią aluminiową?

arni, ja bym poszedł ciut dalej..od kilku tygodni kładę telefony na parapecie w drugim końcu pokoju na noc
Te promienie dają tak że by można naładować komórkę stojąc w pobliżu
Nie wnikajcie w to co później pitola chodzi mi głównie o pomiary które są tam przedstawione.

Pewnie dlatego, że jeśli czegoś nie potrafią wytłumaczyć to zamiast poczytać, poszukać źródła informacji, potwierdzić je i się dopiero wypowiadać, to szukają bzdur co się wylęgły w pustej głowie jakiegoś "bardzo znanego doktora lub profesora", który albo robi to z niewiedzy, albo specjalnie ma wprowadzić w błąd.Dlaczego ludzie wierzą w głupoty?
Pewnie dlatego, że jeśli czegoś nie potrafią wytłumaczyć to zamiast poczytać, poszukać źródła informacji, potwierdzić je i się dopiero wypowiadać, to szukają bzdur co się wylęgły w pustej głowie jakiegoś "bardzo znanego doktora lub profesora", który albo robi to z niewiedzy, albo specjalnie ma wprowadzić w błąd.
Podaje zawsze informacje w których jest odrobina prawdy otoczona bzdurami wyssanymi z palca.
Kiedyś, żeby można się było czegoś dowiedzieć trzeba było iść do biblioteki np.
Teraz całą wiedzę mamy pod jednym palcem, tylko nie wszyscy potrafią z tego korzystać.
Słyszeliście ostatnio o spisku Billa Gatesa? Event 201? Jak to się zebrali żeby się przygotować do epidemii? Jak już szczepionkę z chipami przygotowali? Jest tych bzdur pełno, filmy na youtubie. Jak nie widzieliście to polecam. Ubaw po pachy. A tu sprostowanie:
https://demagog.org.pl/analizy_i_ra...owal-pandemii-koronawirusa-podczas-event-201/
Co stracę?Stracisz?
Godzinę na obejrzenie straciłem i nawet wartoCiekawe rzeczy opowiada, m.in. o tym że wirus nie jest bronią biologiczną tylko robotą zegarmistrza który chciał zrobić prawdopodobnie lek na HIV i inne takie ciekawe rzeczy jak np. początki KulczykaHehe streścisz miało być. Ale słownik wie lepiej.
ogólnie przedstawia fakty których dowiedział się od znajomych zza granicy i które wyczytał w książkach, reklamuje książki swojego autorstwa przy okazji
jak wtedy zmieni się nasze życie, nastawienie do codzienności i jej postrzeganiejak tak to nie mam pytań. pewne źródło.ogólnie przedstawia fakty których dowiedział się od znajomych zza granicy i które wyczytał w książkach, reklamuje książki swojego autorstwa przy okazji
a co na to reszta świata? ja ujawniając takie "fakty" to bałbym się o swoje życie. ciekawe czy Go zaszczelom.Ciekawe rzeczy opowiada, m.in. o tym że wirus nie jest bronią biologiczną tylko robotą zegarmistrza który chciał zrobić prawdopodobnie lek na HIV i inne takie ciekawe rzeczy jak np. początki Kulczyka