Zdradż tajemnicę i napisz jaka jest marka Twojego auta !Nie do końca youngtimer, ale zachowany w dobrym stanie blacharskim i mechanicznym model. Który nie miał wielu wad: ,,poprzedniego właściciela".
Jest też epoxyd cobry , a samą cobre można w kolorze dobrać. Tylko czy po piaskowaniu nie powinien iść reaktywny? By trzeba takie pytanko do autoaktywnych skierować jak on to widzi. Też czasem na niego zerkam.Ja robię piaskowanie podwozia( bynajmniej tam gdzie. Nie ma org,konserwacji) na to podkład w epoksydzie po wyschnięciu podkładu uszczelnienie masą wszystkich łączeń by nie dostawała się woda.a na samo wykończenie cobra ( kupiłem 2 puchy)...przyznam szczerze że oglądałem na YouTube program autoaktywni i tam na tym przykładzie robili podwozie toyoty rav chyba. Spodobało mi się i tak będę robił.
Tyle tylko że ja jeszcze wachacze stabilizator uchwyty dałem do malowania proszkowego...już nie długo będzie można podziwiać efekty .narazie czekam na piaskarza który ma się przed świętami zjawić i wycenić robotę.